in

Kloi Fajnman na Kanskom festivalu

Kloi Fajnman ima nekoliko saveta za hejtere!

Komičarka (35), je juče odgovorila pratiocima koji su izrazili negativna mišljenja o njenom izgledu na Kanskom festivalu.

„Nema potrebe da budete tako zlobni! Hvala vam“, napisala je glumica u komentarima na Instagram nalogu ,,Check the Tag”.

Nalog na društvenim mrežama, koji je posvećen objavljivanju fotografija poznatih ličnosti i obaveštavanju fanova o poreklu odeće, podelio je fotografiju Fajnmanove na crvenom tepihu na kojoj nosi Selinovu svetlucavu crvenu haljinu bez naramenica.

 

 

„Ove slike su čudne. Njena glava izgleda prevelika za njeno telo…”, napisao je jedan korisnik ispod slika. Drugi je dodao: „Ova haljina nam ne pruža ništa.

Ostali komentari jedva da su bili bolji: „Ona je veoma lepa žena, ali zbog toga izgleda kao lutka sa pomerajućom glavom.“

Međutim, činilo se da Fajnmen i dalje uživa na jugu Francuske, pozirajući na događaju te večeri pored svojih kolega iz Megalopolisa Natali Emanuel i Obri Plaze.

Komičarka je haljinu uparila sa Kartijerovim nakitom.

Printscreen/Instagram/chloeiscrazy

 

Ona je u četvrtak, podelila rukom napisanu belešku koju joj je poslala dizajnerka haljine, prenosi People.

„Draga Kloi, dobrodošla u Kan!“ kartica je pročitala. „Tako smo srećni što nosiš Selin u Kanu. Želim ti divan provod na filmskom festivalu u Kanu. Srdačne želje, Selinov tim.” 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /