in

Klasika je u trendu: Ova tri bezvremenska manikira dominiraće i ovog proleća

Klasika je u trendu: Ova tri bezvremenska manikira dominiraće i ovog proleća

Neki manikiri nikada ne izlaze iz mode, bez obzira na trendove koji vladaju u tom trenutku. Neki će h nazvati old money ili quiet luxury, ali činjenica je da se samo radi o manikirima koji su decentni i veoma nosivi. Ruke i nokti s njima izgledaju sređeno i negovano.

Francuski manikir

Nijedan popis večitih klasika ne može proći bez francuskog manikira. Bio on na prirodnim, kraćim ili dužim noktima, uvek izgleda lepo i elegantno. I dok će se mnogi sećati onih „starinskih“ debelih francuskih manikira, ove današnje su puno decentnije i tanje.

 

 

Neutralni manikir

Neutralni manikir proteklih godina je jedan od vodećih trendova. Radi se o manikiru koji izgleda veoma prirodno, ima primese ružičaste, a odlično vizualno izdužuje prste. Uz to, ako idete na trajni lak ili veštačke nokte, ne vidi se toliko razlika između vašeg prirodnog nokta i gela kada nokti izrastu.

 

 

Crveni lak

Još jedan bezvremenski klasik svakako je crveni lak. Bilo da imate kratke ili duge nokte, crvena boja uvek izgleda lepo. Bitno je samo da je nanesena uredno, a na vama je da izaberete nijansu. Kada je reč o obliku noktiju crveni lak ide i na četvrtaste, oble, kao i bademaste nokte.

 

 

 

 

Koji god da odaberete od ova tri manikira nećete pogrešiti, jer je to večna i neprolazna klasika koja prkosi svim trendovima, prenosi Journal.

BONUS VIDEO: