in

Kejt Vinslet razbila sve MITOVE o lepoti: Ne sanjajte više o HOLIVUDSKOM izgledu, OVO je prava istina o svemu!

Kejt Vinslet razbila sve MITOVE o lepoti: Ne sanjajte više o HOLIVUDSKOM izgledu, OVO je prava istina o svemu!

– Ja nemam nikakve tajne za negu lepote ni čarobne tretmane”, kaže Kejt Vinslet, glumica koja ne pristaje na diktate večnog podmlađivanja – Ispričala je u razgovoru za Vog

– Ujutru ustanem oko 6 i 30, popijem čaj, operem zube. Umijem se, stavim hidrantnu kremu i kremu sa zaštitnim faktorom od sunca – dodala je. 

 

 

– Želim da poručim svim ženama koje pokušavaju da postignu holivudski izgled – to je mit. To je, časna reč, mit. Pre nego što izađu na crveni tepih, žene sede po četiri sata u stolici, pred šminkerima i frizerima, samo da bi izgledale tako kako izgledaju. Pre toga su cele nedelje odlazile na kozmetičke tretmane – svakog dana. To znam, jer sam radila to isto. To je samo jedan trenutak u vremenu – rekla je te oduševila žene tom izjavom. 

 

 

Kako je navela, Kejt Vinselt skoro nikad ne suši kosu fenom jer ema vremena, a od kozmetike za negu kože kombinuje dva seruma sa vitaminom E. “Dakle, moj glavni savet bi bila voda. Voda, voda, voda. Održavajte telo hidriranim i koža će to ceniti” – objasnila je.

 

 

Od šminke Kejt Vinslet najčešće stavlja tanke slojeve pudera, malo maskare i uvija trepavice. Kako je navela, ima izuzetno jednostavnu i brzu rutinu svakodnevnog šminkanja.

Glumica je istakla da uživa u vežbanju, “ali ne fanatično” te je poručila svima da budu svoje i prirodne jer jedino tako mogu u potpunosti da prihvate sebe. 

BONUS VIDEO