in

Izgledaćete kao da ste tek izašle iz salona: Ove 4 frizure će dominirati ulicama ovog proleća, lako ih možet i same stilizovati

Spekulacije o prolećnim trendovima već su u punom jeku, a mi smo istražili koje bi frizure mogle da budu hit. Evo 4 frizure za koje stručnjaci kažu da će ovog proleća biti svuda!

Shutterstock

 

 

1. Frizura 60-ih u modernom obliku

Inspirisani frizurama iz 60-ih, čini nam se da je ove godine sve u znaku pravih, ‘statement’ šiški. Prva asocijacija je frizura Ane Karine, a ovog proleća u fokusu će biti suptilni slojevi, volumen i nemarne šiške. 

Izgledaćete kao da ste tek izašle iz salona: Ove 4 frizure će dominirati ulicama ovog proleća, lako ih možet i same stilizovati

Pexels

 

 

2. Bob srednje dužine

Čini nam se da su prošle godine svi imali bob frizuru, ali dobra vest je da će se nositi i ove godine – u malo dužoj verziji!

Dženifer Lopez

Profimedia

 

3. Zavese šiške

Kada smo pisali o trendovima šiški za ovu godinu, naravno, na listi su i zavesa šiške. Ovaj opušteni stil idealan je za one koji žele promenu i ne žele da skrate svoje šiške. Lako se stilizuju i daje dozu opuštenosti i svežine.

4. ‘Mixie’ frizura

‘Mixie’ frizura je kombinacija dve kultne frizure – ‘pixie’ i ‘mullet’. Na našem bismo rekli fudbalerka sa kratkom kosom. Kristen Stjuart je nedavno prihvatila ovaj stil – ona ga nosi sa puno teksture, slojeva, nemarnosti i stava – baš onako kako bi trebalo da se nosi.