in

Izgleda duplo mlađe! Niko ne može da veruje da će Vera uskoro napuniti 75 godina, a sada je otkrila u čemu je njena tajna

Poznata modna dizajnerka Vera Vang privukla je pažnju poslednjim objavama na Instagramu. Ona je objavila nekoliko svojih fotografija iz frizerskog salona, a potom se fotografisala pre odlaska na večeru. Mladolika je u licu i veoma vitka.

Ispod njenih fotografija ljudi su pisali kako ne mogu da veruju da će Vera uskoro napuniti 75 godina i da izgleda mnogo mlađe. “Pa kako si tako mladolika i vitka?”, “Tebi su i ruke bez bora”, “Neverovatno, ti si sve lepša”, pisali su.

Profimedia

 

Slavna dizajnerka, rođena je 1949. godine, a postala je senzacija na društvenim mrežama zbog izgleda koji prkosi godinama. Tajnu svog mladolikog izgleda otkrila je u intervjuu za BBC prošle godine. Osim što smatra da je “dobar san zlata vredan”, na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

“U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim s najlepšim ženama na svetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu s votkom”, izjavila je.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /