in

Irina Šajk u totalnom MODNOM promašaju: Elegantnu HALJINU je upotpunila NAJRUŽNIJIM cipelama, od ovoga dalje NEMA

Irina Šajk u totalnom MODNOM promašaju: Elegantnu HALJINU je upotpunila NAJRUŽNIJIM cipelama, od ovoga dalje NEMA

U Londonu je održana dodela Britanskih modnih nagrada, u Robert Albert holu sa ciljem da se odaju priznanja i slave dizajneri i lideru u modnoj industriji, od pojedinaca do brendova i kompanija. Biraju se oni koji su svojom kreativnošću i maštom utkali novi put u modi tokom prošle godine.

Na crvenom tepihu su se našle mnoge poznate ličnosti, a posebno se istakla ruska manekenka Irina Šajk. Možemo da procenimo da je haljina prelepa, ali da bi bila efektnija da je bila u drugoj nijansi. Haljina srcolikog oblika sa šljokicama, mnogi bi rekli, da je idealna za predstojeće praznike i to jeste tačno. Ističe figuru, tačnije struk, te će se sigurno svideti ženama. 

Međutim, problem sa kombinacijom nije u haljini već u obući koju je Irina izabrala. Logično je da uz ovakav kroj haljine, izaberete cipele sa visokom potpeticom jer će onda stajling biti kompletan, a i vizualno će izgledati bolje. Irina, na iznenađenje mnogih, se odlučila za baletanke, tačnije ravne cipele u braon boji. Zbog toga cela kombinacija izgleda kao da haljina i cipele nemaju veze jedni sa drugim. Napravljene su od prevrnute kože i imaju špicast vrh, a takođe su i veoma pristupačne te se mogu naći po ceni od 46 evra.

I cipele i haljina izgledaju bombastično, ali zajedno su samo jeftini pokušaj nekakvog glamura. 

Profimedia

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO