in

Ima 102 godine i kožu kao baršun

Sara je nedavno podelila nešto što je sve ostavilo u čudu – slika njene bake koja je proslavila 102. rođendan, a koža joj izgleda neverovatno zategnuto. Ali, tu nije kraj čuda. Baka je otkrila svoju tajnu koja je toliko jednostavna i pristupačna da su se rafovi u prodavnicama doslovno ispraznili – kokosovo ulje!

Na TikToku, Sara Frenč (@sarahsfrench) je podelila video bakinog neobičnog lekovitog saveta protiv starenja, koji je do sada prikupio više od 5 miliona pregleda. Trik ove 102-godišnje dame za održavanje glatke kože košta samo nekoliko stotina dinara i može se naći u svakoj prodavnici.

Baka je objasnila da je hidratantna krema od kokosovog ulja bila ključna za njenu kožu punih 102 godine. Sara je s oduševljenjem podelila kako joj je baka rekla da joj koža i dalje izgleda kao somot.

 

 

Ovaj video je izazvao pravu pomamu. Ljudi su u komentarima govorili kako trče u prodavnicu da kupe kokosovo ulje i odmah isprobaju bakin trik za mekanu kožu. Kokosovo ulje, koje može hidrirati suvu kožu i koristiti se za stanja poput ekcema, sada je postalo hit proizvod u svakoj kozmetičkoj torbi.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /