in

Haljina Demi Mur – Najžena

Demi Mur je stigla u Kan u kompletnoj opremi.

Glumica (61) prisustvovala je filmskom festivalu na premijeri filma ,,The Supstance” i više puta se pojavila na crvenom tepihu u glamuroznim haljinama Skaparelija, Armanija i Balensiage.

 

 

Ali njen relativno ležeran izgled je privukao pažnju zbog svoje jednostavne elegancije.

Murina kombinacija maksi haljine bez naramenica i ravnih cipela je savršena za letnje proslave poput venčanja i rođendana.

 

 

Još jedna prednost jeste što svaki komad koji vidite na glumici možete iskoristiti iznova. Ovaj stil oblačenja je bezvremenski i zato ga je dobro uvek imati pri ruci za ,,hitne slučajeve“, ističe People.

Za one koji vole vedrije haljine izdvajamo sledeće:

Cvetna haljina

Prozračna haljina koju je Riz Viterspun nosila na proslavi mature njene nećake bila je moderan i praktičan izbor koji jedva čekamo da je dodamo u naše ormane.

 

 

Haljina glumice imala je kratke puf rukave, koje je nosila u prošlosti, plus dubok izrez i živopisno ljubičasto cveće

Predivna narandžasta

Sabrina Karpenter (25) je sijala u dizajnerskom autfitu.

Pop zvezda je 26. maja nastupila na koncertu ,,Big Weekend” Bi-Bi-Si radija 1 u Lutonu u Engleskoj, noseći koketni festivalski stil.

Stilista Džered Elner je obukao pevačicu u mini haljinu boje mandarine sa dubokim dekolteom i plisiranim detaljima koju je dizajnirao Roberto Kavali 2005. godine. Ona je uparila dizajn sa belim čizmama iz Nejked Volfa.

Njena kosa je bila oblikovana u prepoznatljive lokne sa šiškama, a na licu je imala ljubičasti karmin i rumenilo. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /