in

Frizura Penelope Kruz koja BRIŠE godine s lica: Svi su ODUŠEVLJENO gledali u NJU i zbog HALJINE, kombinacija je čista DESETKA

Frizura Penelope Kruz koja BRIŠE godine s lica: Svi su ODUŠEVLJENO gledali u NJU i zbog HALJINE, kombinacija je čista DESETKA

Moderna frizura, zvana „košnica“, dospela je na naslovne strane još u proleće sa En Hetavej i Sijenom, dok je Lili Kolins otišla korak dalje sa odgovarajućim ajlajnerom u stilu Tvigi. S druge strane, Džin Šrimpton ukosnice su napravile preporod zahvaljujući Florens Pju i Zendaji.

Mašne za kosu su takođe bile izuzetan trend. Šik aksesoar, koji su popularizirale ikone šezdesetih, kao što su Šeron Tejt i Ketrin Denev, primećen je na skoro svim zvezdama stila, od Džulijane Mur do Tese Tompson.

Penelope Kruz je najnovija slavna ličnost koja prihvata trend šezdesetih. Glumica se pojavila na premijeri u Parizu za svoj novi film, „L’Immensita“. Kruz je imala frizuru u stilu Bridžit Bardo sa obimnom polu podignutom kosom i jednostavnom crnom mašnom, ali i vlasima koje uokviruju lice. Ovaj izgled je kreirao njen poznati šminker i frizer Pablo Inglesijas.

Profimedia

 

 

Inglesias je dodao labave, slojevite i romantične talase, ali tekstura čini da izgleda sveže i moderno. To je stil koji se savršeno uklapa sa Šanel odećom, posebno imajući u vidu da Šanelu mašnice za kosu nisu strane. Takođe, nije prvi put da Inglesijas sarađuje sa glumicom na izgledu inspirisanim prošlim vremenima.

Glumica se pojavila u crnoj strukiranoj sako-haljini koja je  istakla njene vitke noge. Dok je šetala crvenim tepihom, svi su mogli da primete da haljina svetluca, kao i da ima upečatljivu dugmad na haljini i tanki crni kaiš sa srebrnom šnalom koji je još više naglasio njen struk.

Bila u “Šanelu od glave do pete”, a kombinaciju je zaokružila lakovanim cipelama sa potpeticom i elegantnom torbicom sa srebrnim lancem i visećim minđušama.

Zanimljiv detalj predstavlja i šnala u obliku mašne kojom je visoko vezala deo kose ostavljajući šiške da njenom izgledu daju još više mladalačku notu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO