in

Fotografije bugarske princeze zaprepastile svet

Kćerka Simeona II od Bugarske, princeza Kalina, postala je viralna na društvenim mrežama zbog svoje impozantne sportske građe. Bugarska kraljevska porodica, jedna od najmanje poznatih u Evropi, sada je privukla pažnju javnosti nakon što su svi prisustvovali jednom važnom događaju.

Posmrtni ostaci kralja Ferdinanda I, koji je vladao od 1887. do 1918. godine, doneti su u Bugarsku 76 godina nakon njegove smrti, u skladu sa odlukom Saveta ministara.Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju u tom simboličnom trenutku bio je izostanak rukava na haljini princeze Kaline od Bugarske.

Profimedia

 

Šta je to otkrila o njoj? Ova 52-godišnja žena iznenadila je svojom impozantnom mišićavom građom, a svi su bili usmereni na njene snažne ruke. Komentari i čuđenje nisu izostali, jedan od komentara nasmejao je mnoge. Šaljivdžija je gledajući slike primetio “”sačuvaj Bože, mišići kao u Ramba”.

Ko je princeza mišićave građe?

Kalina, princeza Bugarske rođena je 19. januara 1972. godine u Madridu. Ona je jedina ćerka i peto dete kralja Simeona i kraljice Margarite. Krštena je po rimokatoličkom obredu. Završila je Francuski licej gde su prethodno studirali njen otac i četvorica braće. Zatim je nastavila studije na engleskom koledžu u glavnom gradu Španije.

bugarska princeza

Profimedia

 

Od ranog detinjstva, bila je veoma zainteresovana za umetnost i u Londonu se bavila restauracijom, primenjenom umetnošću i očuvanjem kulturno-istorijskog nasleđa. Stekla je sofisticiranu ekspertizu u proučavanju, identifikaciji i restauraciji određenih stilova nameštaja, umetničkih predmeta, rešenja enterijera i istorijskog dizajna. Princeza je snažno opčinjena bugarskim nacionalnim vezovima, kopčama, zanatima i nošnjama.

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača, imenovanog za ambasadora dobre volje Uneska.

bugarska princeza

Profimedia

 

Pored toga, Kalina je svoj profesionalni život usmerila i na konjički sport i zato se dugi niz godina takmičila na državnim i međunarodnim prvenstvima, predstavljajući Bugarsku. Dugo je živela i u Maroku, a sada se konačno vratila rodnoj Bugarskoj.

Šta se desilo sa nosem?

Izmenjeni izgled nosa princeze Kaline, takođe primetan pored njene zapanjujuće građe, potiče od niza zdravstvenih problema, a ne zbog ispada sa estetskom hirurgijom.

Isprva je doživela naizgled lakšu povredu koja je dovela do polomljenih zuba od pada. Usled popravke zuba stvorila se opasna infekcija u njenoj vilici, koja je zahtevala produženo lečenje i složenu operaciju kako bi se sprečilo dalje širenje na druge delove tela. Trajni uticaj ove infekcije značajno je uticao na izgled njenog nosa.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /