in

Farmerke Slobode Mićalović morate da imate: Prikrivaju višak na stomaku i vizuelno izdužuju noge

Sloboda Mićalović, popularna glumica, često je viđena u svojim omiljenim crnim odevnim kombinacijama koje su postale njen zaštitni znak.

Svaki njen modni izlet izaziva oduševljenje, a nedavno je napravila pravu modnu poslasticu noseći vanvremenski komad – farmerke od svetlog teksasa visokog struka uz belu košulju, koja je već godinama apsolutni modni must have.

 

 

Sloboda je istakla svoju vitku liniju ovim kombinacijom, a zvonasti kroj pantalona, koji je prošle godine ponovno postao moderan, dobio je svoje mesto i u njenom ormaru. Ovaj trend iz devedesetih godina sada se kombinuje na različite načine, a Sloboda je uspela da ga savršeno prilagodi svom stilu.

Duboke farmerke poput ovih koje nosi Sloboda imaju sjajnu osobinu – prikrivaju eventualni višak na stomaku, ističući noge i postepeno se šireći prema krajevima. One uspešno skreću pažnju sa osetljivih delova tela i ističu najbolje atribute.

A što se tiče bele košulje, šta reći što već nije hiljadu puta izrečeno? Samo je obucite, ponesite samopouzdanje i uživajte u modnoj slobodi i kreativnosti koja će vam pružiti besprekoran izgled.

Sloboda Mićalović je još jednom dokazala svoju modnu hrabrost i stilski izražaj, ostavljajući nas oduševljene njenim kombinacijama koje uvek plene elegancijom i sigurnošću.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /