in

En Hatavej u beloj haljini

En Hatavej u beloj haljini

Stilski niz pobedničkih autfita En Hatavej se nastavlja!

Njen najnoviji izgled još jednom dokazuje zašto je ona modna „It girl“. 

Oskarovka (41) je prisustvovala događaju koji je u Rimu u Italiji organizovao gigant nakita Bulgari, noseći haljinu koju je dizajnirao Zak Posen, koji je sada kreativni direktor i izvršni potpredsednik Gapa.

Prema saopštenju za štampu koje je podelio Gap, bela haljina je u potpunosti napravljena od pamuka i inspirisana je klasičnim dugmićima brenda, koristeći je kao „prazno platno za izražavanje sopstvenog stila i kreativnosti“.

Haljina, koju je njena slavna stilistkinja Erin Volš uparila sa Bulgari nakitom, je otvorena na grudima i ima jednu naramenicu. Ima dugmad slična onima na klasičnoj košulji; nekoliko otkopčanih na vrhu kako bi se otkrio njen poluprozirni korzet ispod, a nekoliko otkopčanih na dnu su otkrili plisirani šorts, koji je takođe dizajnirao Gap.

 

 

Prema saopštenju za štampu, Posen, koji je između ostalih ranije dizajnirao za svoj brend i ,,Brooks Brothers”, imao je za cilj da imitira konstrukciju kragne i preklopa Gap košulje uz haljinu, „ali je do ženstveni obrt sa strelicama na struku i korzet u istom stilu.

Hatavej je začešljala kosu ka nazad. Takođe je imala glamurozni izgled šminke, sa ružičastim usnama, smeđim, blago zadimljenim očima i malo rumenila da bi sve to spojila, navodi People.

„To je moderan izgled, inspirisan kultnim filmom Odri Hepbern, Praznik u Rimu“, dodaje se u saopštenju. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /