in

Džulija Roberts je glavna tema svih MODNIH portala: Oduševila je javnost drastičnom promenom, posle pet decenija ne liči na sebe

Džulija Roberts je glavna tema svih MODNIH portala: Oduševila je javnost drastičnom promenom, posle pet decenija ne liči na sebe

 

Džulija Roberts, jedna od najprepoznatljivijih i najlepših holivudskih glumica, svojom prirodnom lepotom, harizmom i talentom, godinama pleni pažnju filmske publike širom sveta. Ova ikona stila, koja je decenijama uspešno balansirala između trendova i svoje autentičnosti, nedavno je oduševila javnost svojom novom drastičnom promenom izgleda.

Naime, Džulija Roberts je, u sklopu promocije luksuznih satova brenda “Chopard”, odlučila da se poigra frizurom i dodatno naglasi svoju prirodnu lepotu. Za tu priliku je odabrala elegantno belo odelo koje joj je savršeno pristajalo, ali ono što je zaista privuklo pažnju svih prisutnih jesu njeni sveže ošišani šiški koje su naglasile njen prepoznatljiv osmeh i liniju lica.

Iako je Džulija godinama održavala svoju duguljastu kosu, koja je postala njen zaštitni znak, ova promena pokazuje da se glumica ne boji eksperimentisanja i da je spremna na promene. Njeni novi šiški su, sa jedne strane, iznenađenje za sve njene obožavaoce koji su navikli na njen prepoznatljivi izgled, ali sa druge strane, oni pokazuju da Džulija i dalje zrači samopouzdanjem i da je spremna da se prepusti novim izazovima.

Profimedia

 

Ova promena je dokaz da lepota dolazi u različitim oblicima i da se autentičnost i hrabrost u modi i lepoti cene više nego ikad pre. Džulija Roberts nas podseća da je važno ostati veran sebi i da je najbolja moda ona koja ističe našu ličnost i individualnost. Njen novi izgled, koji je postao glavna tema svih modnih portala i magazina, dokazuje da je ona i dalje jedna od najvećih ikona stila koja inspiriše i oduševljava sve generacije.