in

Džesika Alba u suknji – Najžena

Džesika Alba i obični ljudi žive potpuno drugačijim životima, u to nema sumnje. Ali njihovi stilovi ne mogu biti sličniji. 

Glumica (43) je primećena sa svojim suprugom Kešom Vorenom u nedelju uveče (na dan kada su obeležili njihovu 16. godišnjicu braka objavom na Instagramu) u suknji od satena, sa torbom i pletenim sandalama.

 

 

Satenske suknje su jako udobne, jer vas ni na koji način ne stežu i ne ograničavaju i one čine da sve odevne kombinacije, čak i one sa ležernim majicama, izgledaju i osećati se svrsishodnijim.

Torba i sandale čine kombinaciju savršenom. Nema više preopterećenih ruku, nema više odvezanih pertli i muke da biste se spremili, piše People.

Još jedan proveren autfit

Glumica je prošle sedmice nosila plavo-belu prugastu košulju dizajnera Gerarda Darela, brenda koji je Sara Džesika Parker nosila ove zime, a Kejt Hadson i Tejlor Svift su nosile torbe iz njegove kolekcije.

Na donjem delu tela je nosila prozračne bele pantalone i odgovarajuće patike. Uz to je nosila i plavu torbu čime je od glave do pete uskladila izgled.

Košulje su sjajan izbor jer možete da zavrnete rukave ili da ih nosite otkopčane sa majicom ispod dok je koža i dalje zaštićena, a vi se ne osećate kao da ste previše zabundani. Udobne pantalone su takođe praktične jer mogu da se nose bilo gde. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /