in

Dizajner koji povezuje NESPOJIVO i slavi PRIRODNU lepotu: Svi su gledali u Pamelu Anderson i Irinu Šajk, njihova IZDANJA su glavna tema REVIJE

Dizajner koji povezuje NESPOJIVO i slavi PRIRODNU lepotu: Svi su gledali u Pamelu Anderson i Irinu Šajk, njihova IZDANJA su glavna tema REVIJE

Ono što ostaje istina o Sajmonu Portu Žakemusu je njegov status ljubitelja prirodnog izgleda. Od kolekcija u zemljanim tonovima do prikazivanja na spokojnim lokacijama širom sveta, kao što su Oahu, Havaji, slane močvare Aigues-Mortes i bujna polja lavande, ceo svet dizajnera je povezan sa planetom Zemljom.

 

 

Štaviše, ono što ostaje dvostruko briljantno i lepo je Žakemusova sposobnost da pruži zapanjujuće nova iskustva sa svakom kolekcijom, dok i dalje čvrsto stoji na zemlji. Upravo to se dogodilo sa Žakemusovom modnom revijom „Le Raphia“ za proleće/leto 2023. godine.

 

 

Održana van Pariza u komuni Le Burže, najnovija kolekcija francuskog brenda izgleda kao mešavina između niza prošlih revija. Čak i u svojoj novosti, suštinski elementi Žakemusovog dizajna prikazani su kroz komade prirodnih boja, prilagođenih silueta i proširenih konfekcijskih dizajna. Za element prirodne lepote ove kolekcije, dizajner rođen u Salon-de-Provansi gleda na palmu Rafija, koja je poreklom iz tropskih afričkih regiona.

 

 

Osušena pšenica i vlakna boje peska oživljavaju kroz pokretne detalje na gornjim delovima, odelima i suknjama. Spajanje savremenih silueta sa potpisom brenda sa prirodnim vlaknima dodaje sloj kako odeća može biti i provokativna i nedvosmisleno mirna. Upotreba Rafija palme se tu ne završava jer torbe i preveliki šeširi takođe dolaze u igru.

 

 

Pored Rafije, kolekcionarska odeća takođe uključuje široke majice, opušteni teksas sa detaljima, skulpturalne suknje, izdužene suknje sa valovima, odštampane višebojne komade i šareni geometrijski donji veš. Ostajući veran svojim korenima, Žakemus još jednom ilustruje harmoniju vanvremenske prirodne lepote i savremenog žara.

Profimedia

 

Manekenke, uključujući Irinu Šajk i Vitoriju Čereti, šepurile su se među rafijom, uključujući minđuše u obliku cveća, tašne i šešire u sunčano žutoj i narandžastoj boji kajsije. Što se tiče drugih poznatih ličnosti, poput Dženi iz Blackpinka, Adel Egzarhopulos, Vinsenta Kasela i Tine Kasel, oni su reviju posmatrali iz prvog reda.

Profimedia

 

Međutim, gošća, za kojom su se svi okretali, je definitivno Pamela Anderson koja je bila obučena u odevne komade ovog dizajnera od glave do pete. Izgled 55-godišnje glumice koji je bio najupečatljiviji je definitvno ogroman slameni šešir. Pamela je nosila belu haljinu sa halter-vratom opremljenu krem resama u struku i prorez do butina, sa jednom belom prozirnom rukavicom i belim kožnim sandalama.

Profimedia

 

Sve je to Pamela dopunila dramatičnim, prevelikim slamnatim šeširom ukrašenim resama u istoj nijansi maslačka. Tema ove revije su upravo bile rese, a, dok su modeli hodali i prikazivali kombinacije, iste te rese (seno) su stvarno padale sa plafona.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO