in

Čolina ćerka je NAJBOLJE obučena devojka u Beogradu: Za Unu se lepe svi pogledi, jedan odevni komad je njen PEČAT

Čolina ćerka je NAJBOLJE obučena devojka u Beogradu: Za Unu se lepe svi pogledi, jedan odevni komad je njen PEČAT

 

Kada se spomene ime Zdravka Čolića, mnogi prvo pomisle na legendarnog muzičara čije pesme su obeležile generacije. Međutim, nedavno se u javnosti sve više priča i o njegovoj prelepoj ćerki, Uni Čolić.

 

 

Una je svojom harizmom i stilom osvojila srca mnogih, posebno modnih sladokusaca. Njena elegancija i stil su jednostavno neodoljivi, te nije čudo što se smatra jednom od najbolje obučenih dama u Beogradu.

 

 

Kao komad odeće koji često krasi njene modne kombinacije, sako je definitivno neizostavan. Una uspeva da svaki sako nosi sa takvom lakoćom i samouverenošću da ga mnogi doživljavaju kao njen zaštitni znak.

 

 

Kombinujući sako sa različitim komadima odeće, Una stvara neverovatno elegantne i moderne stajlinge. Bez obzira na to da li se odluči za klasični crni ili neki upečatljiviji model, ona uvek uspeva da ga uklopi u svoj stil na najbolji mogući način.

 

 

Pored sakoa, Una je poznata i po svom besprekornom ukusu za modu. Često se može videti u komadima odeće renomiranih brendova, ali i u unikatnim kreacijama lokalnih dizajnera. Ipak, bez obzira na brend ili dizajnera, ona uvek uspeva da svojim stilom u potpunosti iznese svaki komad odeće.

 

 

Sve u svemu, Una Čolić je definitivno mlada dama na koju se ugledaju mnoge devojke prefinjenog ukusa. Njena elegancija, stil i samouverenost su samo neke od osobina koje je čine toliko posebnom. Kada je u pitanju njen stil, sako je definitivno komad odeće koji se ne može izostaviti, a Una ga nosi kao da je stvoren samo za nju.