in

Ćerka Demi Mur ponovo glavna tema modnih KRITIČARA: Na nogama VUNENE čarape i kopita, kao da je krenula NA PIJACU

Ćerka Demi Mur ponovo glavna tema modnih KRITIČARA: Na nogama VUNENE čarape i kopita, kao da je krenula NA PIJACU

Glumica Skaut Vilis (29), ćerka holuvudskih glumaca Demi Mur i Brusa Vilisa, često je na ulicama viđena u ekstravagantnim izdanjima, potpuno opuštenim koji su često izgledali na ivici šokatnog. Jedanput se čak pojavila i u pidžami.

I dok neke žene imaju pravilo da ni bez šminke ne idu da bace đubre, to nije slučaj sa mladom glumicom. A najveće iznenađenje privukla je na ulicama Njujorka kada je odlučila da se u znak protesta prošeta gola, bez grudnjaka. To je bio njen jasan odgovor na cenzuru Instagrama koji joj je i zbog golišavih slika i ukinuo nalog.

“Legalno je u Njujorku, ali ne i na Instagramu”, napisala je Skaut. Međutim, ovoga puta u Los Anđelesu viđena je u modnom izdanju koje se vrlo brzo našlo na meti kritičara, te su mnogi smatrali da je u pitanju čist promašaj. Na sebi je imala crveni džemper i crne pantalone.

Ali ipak najviše pažnje su privukle papuče u obliku kopita ispod kojih je navukla debele čarape, dok je u ruci držala pletenu torbu. Sve je ličilo kao da je pošla na pijacu, a šta vi mislite?

BONUS VIDEO