in

Brena, Ceca i Milica Todorović donose TRENDOVE za zimu 2023. godine: Izgledajte BLISTAVO i sveže tokom hladnih dana

Brena, Ceca i Milica Todorović donose TRENDOVE za zimu 2023. godine: Izgledajte BLISTAVO i sveže tokom hladnih dana

 

Kada je hladno, možete da se ušuškate u veliki džemper i ispod nekoliko slojeva odeće, da pijete tople napitke, da nabavite zimski lak za nokte i isprobate potpuno nove trendove u šminkanju. Sve od pomenutog će vas utopliti i popraviti vam raspoloženje.

Da, možda je mnogima od vas sada najmanje do mejkapa, nosite masku pa vam se pola lica ne vidi, ali znajte da šminka može da vas natera da se osećate bolje.

Ukoliko ste uzbuđeni da saznate kakvi look-ovi su ove zime trend, onda usvojite neka od ova tri zimska stila koja su zaštitni znak naših estradnih diva.

Maksimalan sjaj i prirodan look

Iako neki nerado prihvataju ponovno oživljavanje trenda šminkanja iz 2000-ih godina, Lepa Brena ga rado prihvata, a verujemo da će i vas naterati da tražite ružičaste svetlucave senke. Holografska završna obrada, pastelne nijanse i sjaj – daju ovaj savršeni efekat.

Jarke boje na očima i usnama

Šta bolje govori da je zimska šminka na tapeti od duboke crvene nijanse na usnama? Prirodna šminka koja iziskuje savršen ten i rumenilo naprosto priželjkuje ovakve nijanse na usnama. Ceca Ražnatović takve nijanse najbolje zna da iznese

Prirodno rumenilo

U danima kada nemate previše vremena da se potrudite oko šminke, rumenilo na obrazima i nosu, i malo maskare su sve što je potrebno da življi izgled. Ove zime, popularne su tamnije crvene nijanse rumenila za stvaranje izgleda kao da ste promrzli na vetru. Za to je najbolji primer Milica Todorović na kojoj te prirodne nijanse izgledaju besprekorno.