in

Boja će vas oduševiti: Jelena Đoković obukla kombinezon koji svi želimo da imamo ovog PROLEĆA

Boja će vas oduševiti: Jelena Đoković obukla kombinezon koji svi želimo da imamo ovog PROLEĆA

 

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, nedavno je privukla pažnju javnosti svojim izborom garderobe. Naime, na jednom događaju, Jelena je nosila predivan pink kombinezon koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Ovaj kombinezon je bio ne samo moderan i trendi, već je i izuzetno prikladan za prolećnu sezonu. Sa svojom pastelnom bojom, delovao je jako sveže i lako, što ga čini savršenim izborom za sunčane dane koji su pred nama.

Nije iznenađujuće da su mnoge žene poželele da nabave isti kombinezon nakon što su videle kako sjajno izgleda na Jeleni. Međutim, ono što je još bolje u vezi sa ovim komadom garderobe jeste da je svestran i može se nositi na razne načine. Može se nositi sa cipelama na visoku petu za elegantan izgled, ili sa patikama za opušteniji izgled.

Sve u svemu, Jelena Đoković definitivno je pokazala da ima smisla za modu i izbor garderobe, a njen pink kombinezon je dokaz da trendi i moderan izgled ne mora biti skup. Ako i vi želite da budete u trendu ovog proleća, svakako bi trebalo da razmislite o nabavci sličnog komada garderobe.