in

Besplatne frizure za maturantkinje – Najžena

Ne kaže se za džabe “od kolevke pa do groba – najlepše je đačko doba”, jer je to period kada mladi ljudi stvaraju najlepše uspomene za ceo život i spremaju se za ulazak u svet odraslih.

Iako fokus maturske večeri treba da bude na nezaboravnom provodu sa školskim drugarima, jasno je da nije jeftino spremiti se za nju – naročito za mlade dame za koje to uključuje i garderobu, šminku, frizuru…

Iz tog razloga, Mirjana Ivić, vlasnica istoimenog salona lepote, je rešila da obraduje naše maturantkinje, i da 6. i 7. juna frizure za mature budu besplatne.

Akreditovani salon lepote “Mirjana Ivić” je nastao iz velike želje frizera u postavljanju trendova, a kroz dugogodišnji rad i trud su stekli veliki broj vernih klijenata. Iz tog razloga, svoje znanje i uspeh žele da prenesu i podele sa novim generacijama, a kroz ovaj nesebični gest će pokloniti maturantkinjama veče za pamćenje!

Frizerke iz salona među klijentima imaju i brojne poznate ličnosti, kao i lica sa velikih i malih ekrana, a sarađivali su sa Alo! Media Systemom čineći da naše voditeljke izgledaju uvek savršeno ispred kamera. Svoje prijave možete poslati preko Instagram profila @hairby_mirjanaivic ili sajta www.mirjanaivic.com.
Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /