in

Aleksandra Mladenović u haljini od 30 evra izgleda brutalno: Nije za svakoga zato što otkriva svaki NEDOSTATAK (FOTO)

Aleksandra Mladenović u haljini od 30 evra izgleda brutalno: Nije za svakoga zato što otkriva svaki NEDOSTATAK (FOTO)

Aleksandra je veoma posvećena muzici i uvek se trudi da unese nešto novo u svoj rad. Njen stil muzike može se opisati kao moderna pop muzika sa primesama elektronskog zvuka i hip-hop ritmova. Ono što je posebno privlači publiku jesu njeni emotivni tekstovi, koji se često bave temama poput ljubavi, raskida i samopouzdanja.

Iako je još uvek na početku svoje karijere, Aleksandra Mladenović je već privukla veliku pažnju i ponela titulu jedne od najtalentovanijih mladih pevačica u Srbiji.

Aleksandra je sada na svom Instagram profilu okačila fotografije u jarko žutoj haljini sa perlicama i dubokim šlicom, koji je istakao njene izvajane noge. Ova midi haljina joj stoji kao salivena. Stajling je upotpunila zlatnim lančićem sa medaljonom na njemu i zlatnim minđušama. Izgledala je savršeno.

 

Pronašli smo na internetu haljinu koju je pevačica nosila i košta samo 36 dolara, što je 3.800 dinara. Ali Aleksandra izgleda u njoj kao milion dolara.

Printscreen/goldenatelier.com

 

Njena autentičnost, harizma i glas koji oduzima dah ostavljaju jak utisak na publiku, a sigurni smo da će u budućnosti postići još veći uspeh i prepoznatljivost u muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO