in

Zvezdu filmova za odrasle napali zbog snimka (VIDEO)

Zvezdu filmova za odrasle napali zbog snimka (VIDEO)

Mia Kalifa (30) zvezda filmova za odrasle zaprepastila je svoje fanove na društvenim mrežama. Ona je otkrila šta nikad ne skida sa sebe čak ni kad se tušira. Usledili su brojni različiti komentari. I dok je jedne zanimalo zašto to radi drugi su je pitali gde je to nabavila.

Sve pokazala

Mia je u video snimku koji je postavila na Tik Tok pozirala u teget svilenoj pidžami sa raskopčanim gornjim delom koji je u prvi plan stavljao njene bujne grudi. 

Ono kad ti kažu da ti sigurno treba previše vremena da sve to skineš pre tuširanja – napisala je Mia na snimku a potom okrenula kameru na nakit koji je imala na sebi. Ona obožava zlatne lančiće s kojima se često fotografiše i koje nikad ne skida, čak ni kad se tušira. 

Ovo njena čudna navika podelila je njene fanove.

– Pa to je sjajno. Gde mogu i ja da kupim takve lančiće?-

– Mogu samo da ti kažem da izgledaš sjajno i sa lančićima i bez njih- 

– Kraljice, nevažno je da li nosiš nakit ili ne. Ništa i niko ne treba da te podseća koliko sijaš od lepote – bili su neki od komentara njenih fanova.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da baš i nije pametno da se tušira sa nakitom na sebi.

– Da li je moguće da ne skidaš nakit pre nego što odeš pod tuš. To nije dobro, niti higijenski –

– Devojko, ne treba ti nakit u kupatilu – komentarisali su oni kojima se nije dopala njena navika kupanja sa nakitom na sebi.

S lančićima na bazenu

Mia Kalifa voli da uvek bude doterana a lančiće za telo ne skida ni kad se kupa u bazenu što potvrđuju njene brojne provokativne fotke u kupaćem kostimu koje postavlja na društvenim mrežama. 

Na jednoj od fotografija iz Turske prošlog leta vidi se nakit za telo koji obavija i njene bujne grudi koje kipe iz se*si crvenog kupaćeg kostima. Lanci za telo su njen zaštitni znak kao i brojne tetovaže koje ima na rukama. 

Pogledajte još nekoliko fotografija lepe Mie.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: