in

Univerzum vas ZOVE, ima VAŽNU poruku za SVE koji vide BROJEVE u PARU

Ilustracija, Foto: Profimedia

Dešava vam se da, kad pogledate u registarske tablice, sat, brojeve na ulici, ugledate iste brojeve? Ne možete da se otrgnete utisku da vam se to ponavlja i da nije slučajnost što vam se ukazuju isti brojevi na različitim mestima.

Ono što treba da znate, jeste da to može značiti da Univerzum komunicira sa vama i želi da vam pošalje važnu poruku.

Ako niz istih brojeva viđate u teškom periodu, to može biti znak da dolaze lepši dani! A ukoliko vam se ukazuju dok vam se događaju lepe i pozitivne stvari, to je signal da ste na dobrom putu.

Onog trenutka kad postanete otvoreni prema životu i promenama, Univerzum počinje da šalje simbole i znakove u vidu brojeva koji vam mnogo toga poručuju. Svaki niz istih brojeva nosi neko značenje koje morate znati.

111

Ukoliko često viđate tri jedinice u istom nizu to može značiti da vam je energetski prolaz otvoren. To je znak da ne treba da trošite energiju na strah, ali i da pažljivo birate misli. Trudite se da se vaše želje poklapaju sa vašim racionalnim delom

222

Ovo je znak da bi trebalo da imate više vere jer će sve na kraju biti dobro! Nemojte se previše brinuti jer će sve teći povoljno.

333

Tri trojke su čaroban znak. Vi ste povezani sa višom silom koja deluje u vašu korist. Zaštićeni ste, vođeni pravim putem i budite sigurni da vas univerzum voli.

444

Ovo je znak da vas prati i okružuje sjajna energija. Viša sila vas voli i podržava. Snažno ste povezani sa Univerzumom i nemate se čega bojati.

555

Tri petice su znak nadolazećih promena i transformacija. Dolazi vam period kada ćete rešiti probleme i živeti onako kako želite.

777

Vi ste slušali poruke i upozorenja Univeruma i ponašali se u skladu sa njima. Viša sila je odlučila da vas nagradi. Nadahnjujete i pomažete drugima!

Bonus video:

VEČERNJI DNEVNIK 06.04.2022.

17:55

VEČERNJI DNEVNIK 06.04.2022.

(Espreso/Magazin Novosti)