in

To što je uradio njihovom sinu je STRAVIČNO! Još je posle i VIKAO NA NJU

Ilustracija, Foto: Profimedia

Kada se dete, nažalost, razboli, sva briga i pažnja roditelja postaje usmerena na njega. Ipak, jedan muškarac nije to shvatio na takav način.

Naime, jedna anonimna žena javno je osudila svog muža što je odbio da uzme slobodne dane na poslu, da bi joj pomogao oko brige o njihovom bolesnom detetu.

Ona je objasnila da je njen sin bio pozitivan na korona virus, pa je morao da izostane iz škole da bi se samoizolovao 10 dana.

Pošto je zaposlena na pola radnog vremena u školi i nema pristup prazničnim danima, žena je pitala svog muža, koji radi puno radno vreme, da li može da uzme malo slobodnog vremena kako bi joj pomogao da brine o detetu.

Ali bila je zapanjena kada je on odbio i insistirao da je to na njoj.

Ona se potom požalila na Reditu i ispričala šta se tačno dogodilo:

– Naš sin je pozitivan na koronavirus i mora da bude u izolaciji 10 dana. I ja i moj muž radimo, on puno radno vreme, a ja pola radnog vremena (od ponedeljka do utorka). Moja mama koja inače brine o deci je takođe pozitivna na kovid – ispričala je.

Ipak, kada mu je zatražila da joj pomogne i da uzme slobodne dane kako bi brinuo o detetu, nastala je drama.

– Počeo je da vrišti i viče na mene, da me naziva pogrdnim imenima, kao da sam ja kriva što je sve tako ispalo. Strašno koliko nerazuman i sebičan – zaključila je ona.

A šta biste vi uradili da ste se našli na njenom mestu? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

02:58

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

(Espreso/Mirror)