in

Tajna je u ovoj hrani, deluje poput Viagre!

Strast u krevetu se nekad može ugasiti, posebno u dugim vezama ili brakovima. Neka vas to ne brine. Za sve postoji rešenje, a neka su veoma jednostavna. Ukoliko želite da vašem partneru ponovo vratite želju da sa vama provodi uzbudljive noći, to možete uz pomoću hrane. Naime, pojedine namirnice smatraju se afrodizijacima i odlične su za podizanje libida.

Dakle, ako je vašem partneru potrebno malo podsticaja, zaboravite na zavodljivi veš ili vruće poruke. Kuvajte mu, a rezultati će vam vratiti osmeh na lice.

shutterstock.com

Vratite strast u vezu

Ako vašem mužu treba malo poticaja, postoje stvari koje vredi dodati svojoj ishrani. Cvekla se od davnina smatra afrodizijakom. Zapravo, deluje pomalo poput Viagre. Ima visok sadržaj nitrata, poboljšava protok krvi u celom telu, uključujući i polne organe. Takođe, mogla bi ga zanimati hrana bogata omega-3 višestruko nezasićenim masnim kiselinama, poput lososa, inćuna, tune i dagnji, koja može povećati nivo testosterona kod muškaraca. Ako se osećate avanturistički, dodajte malo fermentisane hrane, kao što je kimči. Fermentisana hrana prepuna je probiotika, vitamina i minerala i pokazalo se da pomaže u smanjenju stresa, možda zbog uticaja na floru creva. A manje stresa i teskobe jednako je ispunjeniji se*sualni život – rekla je doktorka opšte prakse Kler Bejli, piše 24 sata.hr.

Treba razmisliti i o dodacima na bazi D vitamina, jer taj vitamin podstiče raspoloženje, a nivo tog vitamina zimi može biti nizak. S početkom proleća, iskoristite ove sunčane dane kako biste uživali i osnažili vitamin D, a sa njim će doći i lepše raspoloženje, elan pa i uspavana strast.

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /