in

Sve zbog njegove “OPREME” (VIDEO)

Profesionalna provodadžija podelila je jednu od najšokantnijih priča u svom poslu. Posao Addie Seller podrazumeva spajanje ljubavnih parova, stoga ne čudi da se u karijeri nagledala i naslušala svega i svačega.

Tako joj je jedna 40-godišnja žena priznala da je čekala sedam godina na seks sa svojim partnerom – da bi joj on konačno otkrio istinu tek prve bračne noći, piše Daily Star.

“Kao provodadžija i trener, radim intervju pre nego što spojim ljude. Važno mi je znati istoriju odnosa, pa zamislite samo priče koje su mi ispričane”, rekla je Addie na TikToku.

Ispričala je kako klijentica nije htela imati seks pre braka zbog verskih stavova, a svog budućeg supruga upoznala je kada je imala 33 godine. Par je imao dugu veridbu i zajedno su bili sedam godina kada su se venčali. Iako su živeli zajedno i spavali u istom krevetu, oboje se nisu hteli seksati pre braka.

Bili su na medenom mesecu

Addie je rekla da se par venčao i da je sve prošlo u najboljem redu tog dana. Mladenci su potom krenuli u inostranstvo na medeni mesec.

“Ona je kupila seksi negliže, i otišli su u svoju hotelsku sobu. Rekla je da su se ljubili i bilo je jako lepo. Ona je navukla negliže, legla u krevet i on je otišao spavati. Ništa nije napravio“, rekla je Addie i nadodala kako je supruga postala histerična te je počela ispitivati svog muža.

“Ispostavilo se da nije bila duhovna stvar zašto nije vodio ljubav s njom pre nego što su se venčali. To je bilo zato što je imao problema dok se razvijao kao tinejdžer i fizički nije imao ‘opremu’ da bi vodio ljubav sa ženom”, otkrila je Addie.

Svoju objavu, koja je pregledana više od 64 hiljade puta, provodadžija je završila rečima “sedam godina je predugo razdoblje za čuvanje takve tajne”.

(Espreso)