in

Stiže vam PRILIV NOVCA, ISKORISTITE IH

Ilustracija, Foto: shuter

Novembar se smatra energetski veoma moćnim mesecom za poboljšanje finansijske situacije, a astrolozi su naveli koji dani su najbolji za privlačenje novca.

U poslednjem mesecu jeseni postoji deset dana koji su najbolji za “novačne transakcije”, kažu astrolozi. Po njima, 12, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 28, 29 i 30. novembar treba iskoristiti, jer je tada najnaglašenije poljefinansija.

Astrolozi napominju i da će koristi od ovog povoljnog astrološkog aspekta imati samo “stabilne” osobe, koje nisu sklone nepromišljenim rizicima.

Šta da radite da privučete bogatstvo?

Nije retkost da se astrologija naslanja na feng šui i kombinuje rituale za privlačenje sreće, ljubavi i izobilja sa povoljnim astrološkim aspektima. Pa tako, astrolozi veruju da neki od njih, ako se rade u “pravom” trenutku, mogu da “otvore” novčane tokove.

Jedan od saveta jeste i da kupite nov novčanik. Nova stvar može privući prosperitet i finansijski uspeh.

Drugi ritual je povezan sa mirisom novca. Da biste prizvali izobilje, savet astrologa je da uzmete najveće novčanice koje imate i protraljate ih između dlanova. Čim osetite toplinu, prinesite novac nosu i udahnite miris. Astrolozi kažu da ovaj ritual može da otvori put novcu i prizove ga u vaš dom.

(Espreso)