in

ŠTA TE OČEKUJE U DRUGOJ POLOVINI GODINE? Finansije će eksplodirati, a karijera?

Horoskop, Foto: Profimedia

Pola godine je iza nas… Ne želimo se okretati prema prošlosti, nego ćemo radije pogled ostaviti usmeren prema (nadamo se boljoj) budućnosti. Otkrićemo ti što očekuje tvoj horoskopski znak u drugoj poloviNi 2021. godine

Ovan

Ove će se godine dogoditi velika promena u tvom privatnom životu. To bi moglo biti dete ili novi partner, npr. Sigurno će biti nešto veliko! Osim toga, tvoji će se snovi napokon ostvariti, ako im želiš dopustiti! Možda već dugo planiraš promeniti posao ili pokrenuti vlastiti? Možda si oduvek želela napisati knjigu ili se baviti nečim kreativnim? Sada definitivno imaš idealnu priliku svoj osobni projekat sprovesti u praksu.

Bik

Postoji li već duže vreme u tvom životu neko ko ti nanosi više štete nego koristi? Sada je krajnje vreme da se makneš od te osobe. Jednostavno ti nije potrebna! Osim toga, možeš očekivati veliku promenu u pogledu stana ili kuće. To može biti, na primer, selidba ili gradnja kuće ili kupovina neke nekretnine. Možda je ovo tvoj novi početak koji si već toliko dugo čekala! Nemoj oklevati: vreme je za promene!

Blizanci

Ako si imala finansijskih problema u prvoj polovini godine, to će sada završiti. Sada se slobodno možeš veseliti povoljnijim poslovnim i finansijskim vetrovima. Međutim, nemoj započinjati pregovore o plati pre septembra. Takođe, sada je pravo vreme za ulaganje u nešto veće. Ali, pažljivo biraj jer to treba biti nešto smisleno, nešto od čega ćeš imati puno koristi u budućnosti.

Rak

Biće to burno drugo poluvreme za tebe. Doživećeš brojne uspone i padove u mnogim područjima svog života. Što se tiče ljubavi, moraćeš prevladati veliku prepreku, a nešto će se takođe promeniti i na tvom poslu. Na primer, možda ćeš biti unapređena ili ćeš morati promeniti posao. Ali, na kraju će sve biti u redu i sve ćeš krize uspešno savladati – oslanjaj se na svoje unutrašnje snage! I pazi na zdravlje! Nemoj odgađati kontrolni pregled kod lekara.

Lav

Ne pokušavaj uvek sve raditi sama na svom poslu. Pristupi celoj stvari malo opuštenije i ponekad predaj odgovornost drugima. Odmah ćeš biti opuštenija, u manjem stresu, što je dobro za tvoje zdravlje. Takođe, odvoji više vremena za svoje ljubavne veze, umesto da se fokusiraš samo na posao. Naime, ove godine čeka te još jedno iznenađenje. U tvoj će život ući osoba koja će te jako usrećiti.

Djevica

Tvoje će se finasije poboljšati kasnije ove godine. Sada možeš lakše disati. Međutim, ostatak godine sa sobom donosi i nešto negativno. Nekolicina bliskih ljudi će te napustiti. To će ti biti težak udarac. Ali, ipak se možeš opustiti, jer će ti se uskoro vratiti.

Vaga

Ove ćeš godine upoznati neke nove ljude koji će verojatno ostati u tvom životu još jako dugo. Međutim, i dalje bi trebala održavati stare kontakte, jer u suprotnom rizikuješ da ih zauvek izgubiš. Obrati posebnu pažnju na članove svoje porodice. Mogla bi ih izneveriti uskraćujući im pažnju. Pripazi na ishranu – mogla bi se udebljati, a znaš koliko ti je teško onda smršati.

Škorpija

Sada je vreme za kreativnost. Voliš slikati, pisati ili pevati? Onda bi možda trebala napraviti jednu od tih stvari svojim novim hobijem. Sve kreativno u čemu zaista uživaš sada bi trebalo postati deo tvog života. Ali, svejedno bi trebala održavati ravnotežu. Definitivno ne bi trebala zanemariti svoj posao, jer bi te to moglo koštati posla. Budi oprezna, osobito pred kraj godine!

Strelac

Ako si solo, gospodin Pravi ući će u tvoj život ove godine. Ali, neće sve biti baš jako ružičasto. Bit će iscrpljujuće i živčano. Međutim, ako tome pristupiš s puno energije, onda ćeš moći savladati sve prepreke. Sav rad će se nakon toga isplatiti, videćeš! Što se tiče posla i zdravlja, proći će sve bez većih iznenađenja.

Jarac

Nešto novo ući će u tvoj život. Na primer, preseljenje ili obnova. Međutim, to se može odnositi i na tvoj krug prijatelja. Možda si u svađi prekinula veze s nekim ljudima. Onda bi im trebala dopustiti da se vrate u tvoj život. Naime, sada je vrijeme da ostaviš staro, otvoriš se, oprostiš i stvoriš si novu sreću. Slično vrijedi i za ljubavni život…

Vodolija

Dobro se razumeš u tehniku? Ili u podučavanje? Onda ne bi trebala dugo oklevati. Neka tvoja strast bude tvoj posao. Možda bi mogla raditi u području informatike ili na društvenim mrežama. Pokušaj se suzdržati od ulaganja. Naime, najverojatnije ćeš donositi pogrešne odluke. Trebala bi dobro voditi računa o svojim financijama, posebno pred kraj godine. Pripazi na svoja leđa i i kondiciju: vežbaj! I to redovno, a ne jednom u dva meseca!

Ribe

Ovo će biti još jedna spektakularna godina za tebe. Nešto veliko čeka te u smislu karijere. Jednostavno moraš rizikovati i zgrabiti prilike koje ti se pružaju. Mali savet: razjasni što ti je važno na poslu. Trebala bi otvoreno razgovarati o povećanju plaće ili promeni posla. Onda ništa više neće stajati na putu ka tvom uspehu! Što se tiče ljubavi, neće biti nekih prevelikih događanja. Ako si solo, pred kraj godine bi se jedan (naizgled) bezazleni flert mogao pretvoriti u nešto ozbiljnije…(Espreso/Miss7)