in

ŠTA DOGI I MISIONARSKA POZA GOVORE O VAŠEM PARTNERU? Otkriće će vas iznenaditi

Ilustracija, Foto: Shuterstock

Ako se muškarac nakon seksa odmah odmakne od vas, to znači da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, i psihičku i emocionalnu, kaže stručnjak za neverbalnu komunikaciju

Muškarci koji vole misionarski položaj u seksu u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati. No definitivno takvi muškarci nisu dosadni. U ovom položaju, njegova je sva pažnja usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želite stabilnost i razmenjivanje nežnosti, takav je muškarac savršen izbor za vas, istakao je stručnjak za govor tela, Jan Hargrave.

Položaj kašike za osećajnog tipa

Poza kašike odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećanja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip, objasnio je Hargrave.

Doggy style ga emocionalno ne razotkriva

Ako vaš muškarac obožava doggy style, on zapravo voli dominirati, biti alfa muškarac i ne želi se previše emocionalno otvarati. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobiva na sigurnosti. Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori puno dobroga o njima. Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi uložiti previše truda već pušta vama da odigrate igru. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale delove života jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira.

No ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac moći će pružiti svojoj partnerki puno dobre zabave.

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kojem žena leži na stomaku, a muškarac je grli prilikom seksa u tzv. poluzagrljaju znak je da mu je prijatno s vama te da je zadovoljan u vezi, objasnila je stručnjakinja za komunikaciju dr. Audrey Nelson.

Bliski kontakt za muškarce koji vole nežnost

Ako vas muškarac tokom seksa privlači sebi, on želi više intimnosti. Naime, privlači vas najosetljivijem delu vrata, žili, a to je znak poverenja i nežnosti. Takav tip muškarca zapravo voli da partnerka odlučuje u svemu, objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige ‘Ljubavni signali’, dr. David Givens.

Odmiče li se nakon seksa, boji se obaveza

Ako se muškarac nakon seksa odmah odmakne od vas, znak je da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, i psihičku i emocionalnu, istaknuo je Givens.

(Espreso/24 sata)