in

SPAVATE BEZ DONJEG VEŠA? Pogledajte razlog zašto bi to trebali IZBEGAVATI, mnogi su zgroženi

Koja je najbolja poza za spavanje? Koje je najbolje vreme za odlazak u krevet? Ova pitanja često podele mišljenje drugih, ali najveća rasprava svakako se vodi o spavanju u pidžami ili bez odeće.

Popularni lekar Anthony Youn, koji na TikToku broji više od 5 miliona pratioca te redovno objavljuje zanimljive činjenice o ljudskom telu i zdravlju, objasnio je zašto nikada ne bismo trebali spavati bez odeće, a razlog je zgrozio mnoge.

– Prosečna osoba ispušta vetrove 15 do 25 puta dnevno, a to se može dogoditi i dok spavate. Jedna naučna studija pokazala je da svaki put kada osoba ispušta vetar, ispušta se i mala količina fekalija. Ista studija pokazala je da će vaše gaćice upiti sve te čestice. Molim vas, zbog dobrobiti svog partnera, nosite donji veš dok spavate – objasnio je on.

Takođe je u komentaru dodao kako žene, kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg veša, slušaju njegove upute, ali da muškarci pre ulaska u krevet svakako imaju donji veš.

Njegov video pregledan je više od 10,7 milona puta te je pokrenuo raspravu o navikama ispuštanja vetrova u krevetu.

“Moj suprug i ja samo ćemo nastaviti ispuštati fekalije jedno po drugome”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga napisala: “15 do 25 puta dnevno? Barem sam u nečem uspešnija od drugih.”

“Moj krevet, moj izbor”, nadovezao se jedan korisnik, dok je drugi rekao: “Već 39 godina puštam vetar u svom krevet. Nećeš me sada promeniti.”

(Espreso/ Večernji)