in

Slavila devojačko veče, a onda je stigla poruka koja je promenila sve

Slavila devojačko veče, a onda je stigla poruka koja je promenila sve

Noć pre venčanja saznala istinu o svom vereniku, pa uradila nešto neočekivano.

Nervoza pre velikog dana uobičajena je i gotovo ništa ne može pokvariti uzbuđenje, osim jedne stvari…

Devojka pod imenom Kejsi noć pre venčanja dobila je uznemirujuću poruku na svoj mobilni s nepoznatog broja, i to baš dok je sa svojim deverušama ispijala šampanjac, piše Wihmn.com, a prenosi večernji.hr.

Osveta se servira hladna…

„Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?“ Bila je poruka koja je okrenula ceo njen svet naopako. Usledile su i ostale poruke kao dokazi da je njen verenik Aleks vara s drugom ženom.

bidermajer

„Imaš neverovatno telo i dobro znaš kako da ga upotrebiš. Šteta što moja devojka nije dobra u krevetu ni upola poput tebe. Nikad nisam osetio ovakvu povezanost ni sa kim“, bila je jedna od poruka koje su zgrozile buduću mladu.

Odlučila je ipak da neće otkazati venčanje i suočiti odmah svog verenika s dokazima koje je dobila o prevari, već je došla na ideju da tokom ceremonije venčanja, umesto zaveta, pred svima pročita poruke koje je dobila i koje otkrivaju neveru njenog verenika.

Šokirani Aleks stajao je u društvu svog nesuđenog venčanog kuma, a mlada je rekla kako neće biti venčanja, ali će se održati proslava koja slavi iskrenost, novi život, nadu u pronalazak prave ljubavi i lečenje slomljenog srca.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi