in

Roditelji je PROZIVAJU, a ona ima OŠTAR ODGOVOR FOTO

Viktorija Tris, Foto: Printscreen/Instagram

Majka dvoje dece, Viktorija Tris (30) iz SAD-a, tvrdi da joj je zabranjeno da volontira u školi svoje dece, samo zbog toga što ima nalog na OnlyFans-u.

Ona je pretila da će tužiti školu u koju idu njena deca od pet i deset godina, tvrdi da se oseća loše što je “osuđuju” i “izbegavaju” nakon zabrane volontiranja u školi.

Sve se desilo kada su roditelji druge dece otkrili Viktorijine fotografije na OnlyFans-u i žalili se, ali se Viktorija branila da ona ne radi ništa ilegalno na sajtu, gde ljudi plaćaju da bi imali pristup njenim eksplicitnim fotografijama i snimcima.

“Niko nema pravo da sudi drugom na osnovu toga šta ta osoba radi u privatnom životu. Ako ne pobređujem nikoga i ne utičem ni na koga, onda je samo pitanje izbora da li će neko da radi nešto što je potpuno legalno”, izjavio je Viktorijin advokat.

Viktorija je inače poslednjih pet godina života posvetila volontiraju u školi i kaže da je očajna što joj više nije dozvoljeno da bude u blizini dece.

Šta vi mislite, da li je ova žena zaslužila da bude izbačena iz škole ili ono što radimo privatno treba da bude odvojeno od poslovnog?

(Espreso)