in

Rakovi će PROFITIRATI, Blizanci se susreću sa problemom IZA KULISA, a ovom znaku je ODMOR preko potreban

OVAN

Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti. Volite uspeh više nego prosečnost, ali ovih dana ipak ćete se morati odraditi i neke dosadne poslove. Oni su temelj za nešto više, pa ne filozofirajte oko toga. Budite vredni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije.

BIK

Većinu ove nedelje vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše lično neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite. Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

BLIZANAC

Većinu idućih dana vi ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da se nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama bit će dobrodošlo osveženje. Samci će uspešno zavoditi druge. Verovatno će se meriti vaša dostignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Budite ono što jeste.

RAK

Bićete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, doterajte se i izlazite. Oni u vezama biće potpuno svesni da je njihova ljubav jaka. Uživaćete. Verovatno ćete odlično prosperirati u finansijskom smislu. Neki će doseći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim dostignućima, ali svet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoleti. Idite za svojom intuicijom.

LAV

Većinom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja. Boravak u prirodi bi vas osvežio.

DEVICA

Povremena otuđenost koju ćete primećivati u ličnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutarašnjoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom. Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba odmor. Vežbajte tehnike relaksacije.

VAGA

Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s veseljem. Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za daljnji rad u budućnosti. Čovjek je čovjeku lek.

ŠKORPIJA

Male brige u privatnom životu kompenzovaćete dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima. Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražićete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane. Budite svesni sebe.

STRELAC

Malo bolji vetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj. Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehanička obrada stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova. Nađite sadržaje koje volite.

JARAC

Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimist. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život. Sve što radite nekako će odlaziti u senu. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme. Budite strpljivi u svemu.

VODOLIJA

Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu. Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji. Obratite pažnju na kvalitetu ishrane.

RIBE

Oni koji su već u vezama trudiće se što više učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro. Verovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i uštedite svoje snage. Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Vaga, Strelac

(Espreso, Večernji list)