in

Preljubnici ogolili dušu, razlog nema veze sa PROBLEMIMA U BRAKU

Ilustracija, Foto: Novi.ba

Zlatno pravilo kaže: Ne radi drugome ono što ne bi voleo da rade tebi!

Preljubnici se očigledno toga ne pridržavaju, a britansko istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 nevernih muževa i žena, je izazvalo ogromnu pažnju zbog veoma interesantnih rezultata.

Preljubnici imaju fascinantno objašnjenje za svoje “šaranje” – neverovatnih 81 odsto muškaraca je reklo da je prevara poboljšala njihov brak, dok je to isto izjavilo i 72 odsto dama!

Iako je sasvim logično zaključiti da je nezadovoljsto brakom dovelo do preljube, ispostavilo se da to nije tačno jer 71 odsto žena tvrdi da je njihov brak srećan, dok je kod muškaraca taj procenat nešto niži, i iznosi 63 odsto.

Ovo je jedan od šokantnih zaključaka ovog istraživanja.

Čak osam odsto ispitanika je imalo ljubavnika/ljubavnicu u trenutku kada su stupali u brak.

Oko 27 odsto anketiranih je nastavilo da se viđa sa ljubavnikom/ljubavnicom godinu dana posle venčanja.

A 23 odsto je potvrdilo da su prekinuli vezu sa ljubavnikom/ljubavnicom pre venčanja, jer su se plašili da njihov partner ne sazna za to.

Zavidnih 55 odsto ispitanika oba pola je reklo da im je podjednako stalo do partnera i ljubavnika/ljubavnice, pa su zbog toga nastavili obe veze.

Pet odsto učesnika istraživanja je navelo da njihova vanbračna afera traje duže od pet godina.

I na kraju se vraćamo na prvu rečenicu – i muški i ženski preljubnici se slažu u jednom – čak 94 odsto anketiranih je izjavilo da bi pobesneli kada bi saznali da njih partner… vara!

(Espreso)