in

POGLEDAJTE DANAS OD 9 ČASOVA NA KURIR TELEVIZIJI SVE PROPUŠTENE EPIZODE SERIJE “MONTEVIDEO VIDIMO SE”!

Serija, Foto: Kurir televizija

Sve epizode popularne serije “Montevideo vidimo se” koje ste propustili u toku nedelje možete pogledati danas od 9 časova na Kurir televiziji.

Fudbalska saga iz 1930. godine nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlantskog okeana prva formirana reprezentacija Кraljevine Jugoslavije, našla među učesnicima prvog Svetskog prvenstva.

Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorite prvenstva, reprezentaciju Brazila. Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom I idejom zajedništva, Tirke, Moša, Milutinac, Jakšai ostali momci iz zima, zahvaljujući svom talentu, mladosti i istrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene. Vest koja je obišla ceo svet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu.

Glumačku ekipu čine Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Viktor Savić, Elena Martinez, Ivan Zekići Predrag Vasić. Za razliku od filma, serija se bavi i trimanovim pričama, prati ljubavne živote Ivice Beka, golmana Jakše, a bavi se i sudbinom malog Stanoja, koji je i ostao u Urugvaju.

(Espreso/Promo)