in

OVO SU NAJGORI MOGUĆI SAVETI ZA VOĐENJE LJUBAVI KOJE STE IKAD ČULI! Ko ih je primenio ZAŽALIO je za života!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Internet je prepun saveta. Iz svih sfera, a posebno kada su u pitanju oni ljubavni. I, naravno, ima onih koji su sjajni, ali, postoje i oni koje definitivno treba izbegavati.

Ovo su neki od njih:

Izbegavajte smeh

“Pokušajte da izbegnete da se u krevetu dogodi bilo šta zbog čega biste se nasmejali, jer bi treskanje stomaka moglo da učini da se ne osećate samouvereno.”

Seksualni odnos dvoje ljudi je stvar opuštenosti i poverenja, a ako ga imate sa nekim pred kim ne smete da se nasmejete – dobro razmislite da li vam takav partner treba.

Obucite mokru majicu u krevetu

“Moja bivša je jednom došla u krevet u mokroj beloj majici. Prizor je bio da ti vilica padne”, kaže jedan tridesetogodišnjak.

Pored toga što je vrlo neprijatno nositi mokru majicu i što ćete se smrznuti i možda rizikovati prehladu, pokvasićete posteljinu, onda ćete morati da je menjate, što zahteva vreme. Iskoristite ga na mnogo bolji način, da se prepustite strastima bez mokre odeće na sebi.

Budite grube dok vodite ljubav

“Devojke, naši intimni delovi nisu toliko osetljivi. Možete da budete i grublje, stisnite ih jače, zgrabite ih… Možda ćete pomisliti da mu nanosite bol, ali garantujem da će tražiti još”, savet je jednog 23-ogodišnjaka.

Pod uslovom da ovaj momak nije mazohista, ovo je verovatno najgori savet koji se ikada pojavio na internetu. Muškarcima pođu suze čak i ako ih slučajno udarite u međunožje, ne preterano snažno, a zamislite kakav efekat može da izazove namerna grubost. Nikada, ni u ludilu, nemojte slušati ovakve savete.

Pričajte drugačijim akcentom

“Sledeći put kad odete u krevet, pričajte nekim stranim akcentom i vidite koliko dugo možete da izdržite.”

Zar želite da vam se neko smeje u trenutku kada treba da se osetite poželjno i privlačno?

Nagradite ga i kaznite

“Postavite mu pitanje koji je vaš omiljeni film, boja i sično, a ako kaže tačan odgovor zaslužio je 10 sekundi oralnog seksa. Ukoliko pogreši, sipajte mu vreo vosak na grudi.“

Ne sme da postoji odnos u kom se fizički kažnjava zaboravljanje neke sitnice iz života partnera. Za mnoge ovo je vrlo neprijatno, pa se može desiti da vam se nakon ovakvih scena partner više nikada ne javi.

(Espreso/ Krstarica)