in

Ove 4 stvari muškarci NIKAD neće priznati svojim partnerkama!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Kažu da svaka žena ima tajnu koju čuva samo za sebe. Ali šta je s muškarcima? Oni takođe imaju tajne koje vešto sakrivaju od svojih partnerki.

Iako je svako generalizovanje kada se radi o ljubavi, uglavnom pogrešno, čak i u vezi u kojoj postoji odlična komunikacija, postoje stvari koje većina muškaraca nikada neće priznati ili reći svojim partnerkama.

1. “Ne znam kako to da uradim”

“Biti muškarac” u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh.

Moraju da budu jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li, recimo, znaju da poprave nešto u kući.

2. “Ne razumem šta me pitaš”

Žene vole da postavljaju pitanja kao što je: Kako izgledam?, a istovremeno očekuju odgovor koji će biti kompliment. Međutim, za većinu muškaraca ovo pitanje u glavi pravi zabunu, pa ne znaju da li treba da kažu stvarno mišljenje ili odmah udele kompliment, čak i ako ne smatraju da to tako treba.

I pored toga, oni nikada neće priznati da su zbunjeni i pitati partnerku da im pojasni šta zapravo očekuje od odgovora.

3. “Daj mi kompliment”

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene. Ipak, većina njih ovo nikada otvoreno neće zatražiti.

4. “Volim samouverene žene”

Muškarci doživljavaju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego onu manekenske građe koja nema samopouzdanje.

(Espreso/Telegraf)