in

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SERVIRAĆE VAM OSVETU AKO URADITE SAMO 1 STVAR: Dobro obratite pažnju

Mogu nastati komplikacije kada se daju povratne informacije ili se izrazi kritika, neki ljudi vide crvenu boju koja zove na uzbunu. Čak i ako se izjave ne mogu uzeti lično. Prema horoskopu, neki znakovi jednostavno ne podnose kritiku.

Riba

foto: Profimedia

Ribe su vrlo osetljive i jako puno toga „osećaju“.Često žive u svom svetu i razmišljaju o životu – ponašaju li se pošteno prema drugima, jesu li voljene? Ovaj horoskopski znak postavlja prečesto ta pitanja. Ako je kolega ili voljena osoba kritikuje, riba to često shvati lično i uvređeno se povuče u svoju kuću iz snova (ili u svoj šareni podvodni svet). Mogla bi nadmašiti samu sebe ako prihvati povratne informacije i upotrebi ih.

Strelac

Horoskopski znaci
foto: Profimedia

Svaka osoba rođena u ovom znaku je individualna i “priča za sebe“. To ih čini posebnima i jedinstvenima. Upravo to propoveda strelac – dobro raspoložen, s dobrom dozom humora, često zabavi celu ekipu. Ali, ako ga neko pita o njegovim sitnim manama i manama koje svi imaju, klima se može brzo promeniti. Tada je zabavi kraj ili barem zastane na neko vreme. U nekim slučajevima strelac može postati zao. Ponekad ne razume kritike, a onda govori stvari koje zapravo ne misli. Pokušaj ostati hladna u ovakvim trenucima.

Devica

Horoskopski znaci
foto: Profimedia

U osnovi, devica se smatra vrlo reflektujućem – voli analizirati kako se i zašto drugi ponašaju na vrlo specifičan način. Svojim prijateljima i poznanicima uvek nastoji pružiti pomoć i savet. Ako tada izraziš kritiku, bolje da nisi u blizini device. Njen perfekcionizam ne dopušta joj da bude kritikovana, premda zapravo zna da druga osoba to nikada ne misli lično ili joj čak želi nauditi. Budi malo opuštenija! S drugima i sa samom sobom.

(Espreso/ Miss zdrava)