in

Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama!

Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama!

Stjuardese se tokom dugogodišnje karijere i nebrojanih letova nagledaju svega. Upravo zato je jedna od njih, i to iz Hrvatske, rešila da putem interneta podeli svoja iskustva. Ona je visoka, zgodna, mlada, ali opet ima dugogodišnje iskustvo koje je rešila da podeli sa pratiocima društvenih mreža. 

Možete me zvati Petra, iako mi to nije pravo ime. Posao stjuardese je poput bilo koga drugog, uz povlastice da imamo priliku da se često budimo u različitim državama i gradovima, da upoznajemo različite ljude i budemo pod konstantnim uzbuđenjem koje svaki novi let donosi. Kada pričamo o seksu na 12.000 metara, dešavalo se i to. Uglavnom bi toalet ostao zaključan zato što radoznali putnici izgaraju od želje da oprobaju seks u avionu. S druge strane, dešavalo se da partneri budu vidno raspoloženi zbog dejstva alkohola, pa se upuste u maženja na nekim od poslednjih sedišta ukoliko je avion poluprazan – započinje priču ta stjuardesa.

shutterstock.com

Odnosi u avionu imaju posebnih čari

Petra je, kako je otkrila, često opominjala parove ukoliko primeti da se stvari otimaju kontroli.

Desi se da se par pokrije ćebetom i ponaša se kao da je u rijalitiju. Iako se ne vidi šta rade, veoma je očigledno, budući da se ponekad čuju i uzdasi, a ljudi u njihovoj neposrednoj blizini se uvek prave da spavaju i da ne čuju šta se događa. Ponekad i ja zažmurim na jedno oko, međutim, ukoliko je avion pun, onda obavezno moram da odreagujem. Obično ih opomenem ili čak viknem da prestanu i lepše se ponašaju. Uglavnom me poslušaju i izvinjavaju se posle toga – istakla je ona.

shutterstock.com

Nekad se situacija izmakne kontroli među putnicima, najčešće pod dejstvom alkohola

Zgodni piloti i strujardi, koji često putuju, umeju da stupe u vezu sa stjuardesama, budući da to među kolegama nije preterano čudno kao ni na drugim poslovima.

Posle jednog dugog leta pilot me je pozvao da izađemo. Bio je stariji od mene oko 15 godina, ali pristala sam. Sećam se da smo izašli u bar gde su igrale egzotične plesačice. Prilično smo popili i jedna Tajlanđanka nam je plesala u krilima. Pilot je bio veoma šarmantan i na putu do hotela me je vešto zavodio. Završili smo u njegovoj hotelskoj sobi. U jednom trenutku se začulo kucanje, a na vratima se pojavila zgodna Tajlanđanka. Bila sam zbunjena, nikada ranije nisam probala seks utroje, ali bila sam prilično pripita i oduvek sam maštala o tome da to isprobam. Tako da sam pristala da nam se ta mlada devojka pridruži. Zgodni pilot je uglavnom bio posvećen meni, dok je i Tajlanđanka učestvovala i moglo bi se reći da je to bila noć za pamćenje – zaključila je ta stjuardesa, istakavši da to nije pravilo, ali se dešavaju i ovakvi izuzeci.

shutterstock.com

Piloti i stjuardese često uživaju u nezaboravnim noćima 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: