in

NAJVEĆE ŽENSKE LAŽI! Svaki muškarac je čuo najmanje JEDNU od njih!

Činjenica je da žene lažu. Činjenica je i da lažu o tome da nikad ne lažu, a retko koja će priznati čak i one male slatke laži koje je dobro izgovarati kad si u vezi!

Ovo su najčešće laži koje izgovara svaka žena – ne zato što želi da laže, nego zbog mira u kući!

Broj partnera

Muškarci će ga povećati, a žene smanjiti, to je činjenica. Ne moraju muškarci da znaju baš svakog bivšeg koji je bio u krevetu žene sa kojom je, kao što ni one ne moraju da znaju svaku njegovu bivšu.

Najbolji intiman odnos u životu

Žene žele da se njihov muškarac oseća dobro, čak i kada nije bio baš dobar u krevetu. Dugoročno to baš i nije pametan pristup kad je reč o intimnom odnosu, ali svi živimo u nadi da je loš intiman odnos slučajnost, pa malo lažemo da je bilo dobro.

To je bilo na sniženju

Ako žene kažu pravu cenu cipela, samo će doći do svađe, a svađa nije dobra za vezu, barem ne kada je reč o cipelama. I odeći. I torbama.

Kilaža

Slično kao i sa cenom odeće, jednostavno nije prijatno otkriti pravu brojku. Kako bi se osećale bolje, žene radije odbiju koji kilogram, umesto da svom muškarcu otkriju koliko stvarno piše na vagi.

Još samo pet minuta

Klasična laž kada se žene spremaju za izlazak. Pet minuta je uvek brojka koja je u igri, čak i ako su u tom trenutku ogrnute peškirom i mokre kose. Verovatno je i muškarcu lakše kada čuje brojku 5, pa žena tako želi da olakša čekanje. Evo šta žene žele od muškaraca.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Tvin.rs)