in

Najbolji ljubavnici otkrivaju kako da zadovoljite ženu, ovo su lekcije koje se pamte! (FOTO)

Najbolji ljubavnici otkrivaju kako da zadovoljite ženu, ovo su lekcije koje se pamte! (FOTO)

Kad je u pitanju zadovoljstvo ispod pokrivača muškarci nerado otkrivaju svoje tajne i kako su naučili da rasplamsaju vatru u krevetu. I dok se stručnjaci i razna istraživanja najčešće bave greškama oba partnera, na platformi Redit pokrenuta je debata o najboljim savetima koje su muškarci dobili kako bi rasplamsali strast u intimnim odnosima.

Na iznenađenje mnogih u razgovor se uključio popriličan broj pripadnika jačeg pola koji su izneli svoje mišljenje ali i otkrili tajnu od koga su dobili najbolje savete kako da ženi priušte vrhunsko zadovoljstvo. 

shutterstock.com

Nikako ne žurite i pružite partnerki kvalitetnu predigru

Razgovor je ključan

U moru brojnih predloga, a prema pisanju britanskih medija, izdvojili su se najbolji koje svaki muškarac može da primeni kako bi začinio seks.

– Komunicirajte! Razgovor sa partnerom je ključan za zadovoljstvo oboje. Ako otvoreno pričate o svojim željama vrlo je moguće da se razgovor postane erotski i dodatno vas uzbudi –

– Predigra je najbitnija! Ovo je zlatno pravilo kojeg se uvek pridržavam i zadovoljstvo je zagarantovano –

– Samo polako. Seks nije sprint već maraton, nema razloga za žurbu. Budite otvoreni kažite šta volite ali saslušajte i predloge partnera –

– Momci, uvek koristite kondom radi sopstvene ali i zaštite partnerke – bili su samo neki od brojnih komentara na mrežama.

shutterstock.com

Ženama je potrebno više vremena da se uzbude i dođu do vrhunca nego muškarcima

Lekcija koja se ne zaboravlja

Jedan od učesnika debate podelio je svoje seksualno iskustvo i priznao da je o zadovoljstvu žena najviše naučio od lezbejki koje su mu pokazale kako da zadovoljni ženu.

Kad sam bio mlad grupa lezbejki me je učila kako da priuštim vrhunsko zadovoljstvo ženi. I zaista sam naučio, mnogo. Stalno su mi govorile radi ovo a ne ono, gledaj šta se dešava sa ovim. Bila je to lekcija koju nikad nisam zaboravio. Od tad sam više puta dobio komplimente od žena s kojima sam bio intiman da sam vrhunski ljubavnik. I moram vam reći da su lezbejke za sve bile u pravu – ispričao je ovaj mladić.

 Muškarci priznaju i da ne mogu da otkriju kad je partnerka glumila orgazam. Kako je objasnila ekspert za intimne odnose dr Tami Nelson više od 80 odsto žena u nekom trenutku svog života odglumilo je orgazam.

Ženama je potrebno više vremena da se uzbude i dođu do vrhunca nego muškarcima. Zato, momci nigde ne žurite i pustite vašu partnerku da uživa u svakom dodiru i svakom trenutku koji provode sa vama – poručila je ona.  

Istraživanja su pokazala da najmanje 10 odsto žena glumi vrhunac barem jednom nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: