in

MUŽ MI JE PREDLOŽIO TROJKU, odmah sam pristala i pozvala BRATA da mi da telefon SVOG DRUGA!

Ja imam 37 godina, on ima 42 godine i pet godina smo u braku, napisala je žena u svom priznanju. Kada je njen muž želeo nešto drugačije, predložila je prijatelja.

– Volimo da putujemo, a kad odemo, imamo seks bilo gde i svuda. Moj muž voli skrivene vile u kojima možemo da šetamo goli i da živimo na najprirodniji način – rekla je Britanka za The Sun.

Tokom pandemije stvari su bile dosadne i počeli su da pričaju o pokušaju seksa u troje.

– Mislio je da bi bilo zabavno videti me sa drugim tipom. Bila sam spreman na sve, pa sam pristala. Naime, pitala sam prijatelja svog brata, koji je slavio rođendan, to mi se uvek sviđalo. Ima 39 godina i slobodan je – rekla je anonimna Britanka.

– Naše poruke su isprva bile prijateljske, a onda su postale flert. Na kraju sam skupila hrabrost i pitala ga da li sam mu se ikada svidela. Tada sam ga pitala da li je ikada imao trojku, rekao je da je to učinio jednom, tokom studija, ali da je voljan da ponovi to iskustvo – prisetila se ona.

– Kad sam to rekla suprugu, naljutio se na mene i nazvao me ‘jeftinom kurvom’. Na kraju sam morala da se izvinim prijatelju i blokiram njegov kontakt. Muž me je naterao da se osećam užasno, ali i dalje priča o tome kako bismo mogli da imamo seks u troje, kao da se ništa nije dogodilo. Ali ne usuđujem se više nikoga da predlažem – dodala je ona.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/24 sata.hr)