in

MUŽ JE OSTAVIO JER JE ZAVRŠILA U KOLICIMA, A NJU ŽIVOT ODLUČIO IZNENADITI 1 POTEZOM: Prava je retkost (FOTO)

Foto: Printscreen/Instgaram

Riona Kelly doživela je nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima s prognozom lekara da više nikada neće hodati. Samo pet dana nakon napustio ju je suprug s kojim je bila 14 godina u braku i dobila četvero dece. Prolazila je kroz teško razdoblje i kako kaže, da joj je neko dao izbor tada, okončala bi svoj život. Na sreću, imala je najbolju prijateljicu Saru koja je bila kao član porodice, brinula je za decu i radila sve što je trebalo. Svakodnevno je odlazila na terapije kod trenera Keitha Masona u kojeg se naposljetku i zaljubila. Zahvaljujući njegovim vežbama, ali i velikoj ljubavi i pažnji Riona je, uprkos lošim prognozama, ponovno prohodala.

“Doslovno sam vukla svoje telo jer noge nisam osećala, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo bitno. Nakon četiri meseca provedenih u bolnici, ojačala sam i stala na noge. Trebalo mi je 25 minuta za svega 16 koraka, ali bila sam uporna zbog dece.

S Keithom je 11 meseci i kaže kako se napokon oseća kao da živi život kakav zaslužuje. The Sun, kojem je Riona ispričala svoju priču, pitao je za komentar njenog supruga koji se opravdao da je razvod hteo i pre nesreće.

(Espreso/ Večernji)