in

Mnogima će SE ŽIVOT PROMENITI do 8. OKTOBRA, SPREMITE SE!

U prethodnom periodu odmorili smo se od retrogradnih planeta, ali nas zato 29.4. očekuje nova faza – retrogradni Pluton.

Mnogi odnosi će se baš u danima retrogradnog Plutona raščistiti. Ako su neki ljudi pokušavali da manipuišu sa vama, sada je vreme da se oslobodite toksičnih osoba. Distancirajte se i pokažite da vi kontrolišete svoj život, a ne okruženje.

Sama reč retrogradni nas podseća na nešto negativno, stagniranje, na blokade, pokvarene planove itd. Poznata vam je astrološka priča o retrogradnom Merkuru koji može sve okrenuti “naglavačke”, ali zapravo je pitanje retrogradne faze planeta mnogo složenije.

S druge strane, ako ste vi pokušali da kontrolišete neku osobu ili situaciju, sada je vreme da pustite i da tok života uradi svoje. Moguće je da ćemo se osloboditi mnogih navika, predrasuda, uverenja.

Retrogradni Pluton donosi “otrežnjenje”, suočavanje sa stvarnošću, posebno kada je reč o toksičnim odnosima. Mnogi će shvatiti da su u lošoj vezi koja nema budućnost i baš u ovom periodu se odlučiti za rastanak, ali ovo može biti teška promena. Mnogi će se oslobađati loših navika, određenih zavisnosti piše Atma.

Retrogradni Pluton će trajati do 8. 10.2022. godine – on svake godine traje oko 5 meseci i nema razloga za brigu, tu je samo da nas opomene kako da filtriramo svoj život.

(Espreso / Atma)