in

Lepotica jedva ostala živa nakon operacije u Turskoj, evo kako sada izgleda (FOTO)

Lepotica jedva ostala živa nakon operacije u Turskoj, evo kako sada izgleda (FOTO)

Mnogi se nadaju da će postati potencijalni dobitnici na lutriji, dok svi maštaju o dobitku maksimalne premije na nagradnim igrama. Devojci po imenu Džejn Park (27) se zaista i posrećilo da sa svega 17 godina postane zvanično najmlađa dobitnica Evro-miliona u Engleskoj i osvoji premiju od čak milion i 140.000 evra. Mnogi bi bili nasrećniji na svetu da im se to desi, ali po pravilu svi dobitnici lutrija su ili proćerdali bogatsvo ili izjavili kako su dobili novac, a izgubili sve ostalo ili su pak postali bolesni i prilično depresivni. 

Džejn koja je rodom iz Edinburga ni u najluđim snovima nije mogla da sanja da će baš ona u celoj Engleskoj i Škotskoj osvojiti milionski džek pot, ali čuda se svakodnevno događaju. Ona je tako po osvajanju premije imala jasan plan, a to je da kupi beli “Rendž rover”, nabavi sezonske karte za svoj omiljeni fudbalski klub i da ode na putovanje na Ibicu sa prijateljima. Ostatak novca je planirala da ostavi na računu u banci, ali ipak do toga nije došlo.

Parkova je  uložila najveći deo novca u brojne plastične operacije koje su je bezmalo koštale života. Tako je u startu stavila implante u grudi, uradila liposukciju i brazilsko podizanje zadnjice, a počela je potom i svoje fotografije u toplesu da prodaje na OnlyFans platformi. Podizanje zadnjice ju je skoro ubilo, budući da je dobila sepsu i bukvalno mislila kako će umreti, a za dlaku je izbegla najgori ishod. Navodno su joj lekari objasnili da je imala reakciju na anestetik, iako to do kraja nije istraženo. 

S druge strane, deceniju posle postavljanja prvih silikona ona se suočila sa posledicama u vidu velikog oštećenja tkiva i priraslica koje su se javile oko silikona. Ona je zbog toga ove godine otišla na ponovnu operaciju prilikom čega joj je masivni teo tkiva otklonjen zajedno sa starim silikonima.

Žao mi je što sam na Instagramu objavila ceo postupak operacije obavljene ponovo u Turskoj, koji je, priznajem, bio grozan, ali želela sam da vidite sve posledice postavaljanja silikona. Srećom lekari su mi uklonili ožiljačno tkivo i zamenili silikone, tako da je sada sve u redu. Šalim se da ću te stare silikone postaviti na OnlyFansu za prodaju – izjavila je Džejn, a Dejli mejl je preneo da je ona samo tokom 2021. godine na operacije potrošila 60.000 evra, dok se samo nagađa koliko ju je ova koštala.

 

Džejn je bila i gost kod dr Fila koji ju je pitao da li ju je zadesilo “prokletstvo dobitnika na lutriji“, a ona je potvrdila da jeste.

Kao prvo ne mogu nikako da nađem dečka koji neće biti sa mnom samo zbog mog novca. Zbog toga sam 2015. godine raskinula dugogodišnju vezu. Potom sam raskinula i drugu vezu jer sam tadašnjem dečku napisala spisak pravila kojih bi trebalo da se pridržava prilikom putovanja na Ibicu sa drugarima. Odmah posle toga me je ostavio, a od tada nikako da nađem normalnu vezu. Zatim sam više puta zbog estetskih operacija život dovela u pitanje, a proćerdala sam i veliki deo dobitka – rekla je ona u emisiji.

 

Najinteresantnije je da je ova dama radila kao prodavačica čipsa, a i pored milionskog dobitka na lutriji novac nije uložila ni u kakav posao, dok se na kraju vratila na posao prodavanja čipsa. 

Ljudi ne shvataju koliko su očajni oni koji dobiju glavnu premiju i koliko im se život promeni, ali na gore. Ranije sam obožavala sniženja i uživala u životu. Sada jurim samo po buticima i kupujem gomilu preskupih dizajnerskih stvari od kojih većinu nikada nisam obukla. Porodica me je na kraju ubedila da presotali novac zajedno sa nasledstvom ostavim u banci kako ne bih sve potrošila na garderobu i estetske operacije. Na kraju sam se vratila na staru poziciju prodavanja čipsa pošto mi je nedostajala radna rutina, a redovno koristim i svoj OnlyFans. Najveći deo vremena sam ipak sama i depresivna – izjavila je ova žena.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: