in

Koristan i praktičan kao drveni ORMAN, a bar 7X jeftiniji!

Uveliko je krenula smena zimske i prolećne garderobe, pa nekako sve češće primećujete da vam fali prostora u ormanu. Ako kupovina novog drvenog ormana ne dolazi u obzir ni zbog prostora ni zbog finansijskog momenta, onda se ovakav orman nameće kao jedino logično rešenje ako želite da izbegnete nered – pogledajte ga OVDE!

Mnogi su bili skeptični dok nisu probali, a onda se oduševili time koliko je praktičan i koliko je koristan. PLATNENI ORMAN ima zaista mnogo prednosti u odnosu na običan drveni orman:

  • Mnogo je povoljniji (bar 7X)
  • Nije glomazan
  • Lakši je, pa može po potrebi da se premesti iz prostorije u prostoriju
  • Može da se stavi čak i u kupatilo

Za svašta može da vam posluži: i za odeću, i za peškire, krpe, stoljnjake, za posteljinu, ali i za odlaganje dečijih igračaka. Jako je dobro organizovan, pa može dosta stvari da stane u njega (sa jedne strane je 4 police, a sa druge deo za odeću koja se kači + 1 donja polica).

***Sada može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po HIT CENI od SAMO 2.990 rsd!***

foto: Promo

Iako je od platna, ovaj prenosivi garderober je jako stabilan i čvrst. Možete da ga stavite u hodnik, dečiju, spavaću sobu, može da vam stoji u kuhinji ili, kao što smo gore naveli, da ga postavite u kupatilo i u njega odlažete peškire.

Ukupna visina: 175 cm
Ukupna širina: 105 cm
Ukupna dubina: 45 cm

***Sada je na znatno NIŽA i može se poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po HIT CENI od SAMO 2.990 rsd!***

(Espreso)