in

Koje osobine muškarci traže kod žena? Pitali smo ljude iz Srbije i pogledajte šta im je sve važnije od seksa

Činjenica je da su neke žene privlačnije suprotnom polu, dok neke baš nemaju sreće, ili “ono nešto” kako god se to zvalo.

Ukoliko je jedna od vaših novogodišnjih rezolucija da nađete muža, treba da pogledate odgovore na pitanje koje smo postavili muškarcima iz Srbije, da uradite analizu i sintezu, pa da vidite šta vam je činiti.

U svakoj kulturi postoji neki specifičan odnos između žena i muškaraca, određene želje i kriterijumi kod polova kada biraju onoga sa kim će stati na tzv. ludi kamen i krenuti u avanturu zvanu zajednički život. Živimo u patrijarhalnom i konzervativnom društvu, koje još boluje od raznih dečjih bolesti, u genima nam i dalje žive starinski koncepti, što svakoga dana možemo da vidimo na svakom koraku. Sigurno ste imali prilike da čujete kako muškarac za sebe pun ponosa kaže da je klasičan balkanac. Tako je i u ovoj našoj anketi. Red poslušnosti i pokornosti, pa red majki i kraljica, pa red sarme i gibanice.

Naravno, postoji razlika između Balkanaca i balkanaca, a evo šta su u anketi na Fejsbuku muškarci odredili kao poželjne osobine svoje buduće izabranice.

„Muškarci traže poslušne. Partneri, životne partnerke za sve prilike“, kaže Naim Leo.

„Lepa, zgodna, mlada, pametna, poželjno da bude i bogata…“, piše Arsenije.

„Poštovanje i odanost“, smatra Nenad.

„Da je luda pozitivna“, voleo bi Milan.

„Da je nežna dobrodušna i da ne smara… Da ponekad smota sarmu i zgužva neku pitu…“, kaže Goran.

„Kuću ili stan“, piše Duško.

„Bez plastike i kolagena“, napisao je Gordo.

„Ako se slože u seksu, sve ide po loju“, komentariše Dragan.

„Da bude brat, žena, majka, kraljica“, misli Rušid.

„Nemamo ni mi ni one više nikakvih osobina“, očajan je Milan.

„Da je paranormalna…“, duhovit je Sejad.

„Ako može da me istrpi, nema joj granica“, piše Lukas.

„Samo da zna da igra PES“, kaže jedan Nenad.

Bilo je i dosta žena koje su se oglasile, ali naš favorit je odgovor jedne Tomislave koji glasi ovako: „All inkluziv, 100 u 1… Lepa, pametna, zgodna, bogata, stambeno situirana, živce ko konopce, gluva slepa mutava figurativno, keramičar, moler, vodoinstalater, klozetar, električar, automehaničar, sve grane medicinske struke i vaspitačke, gde okom tu skokom, sve umeti a ništa ne tražiti.“

BONUS VIDEO:

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram