in

Katarina ima uslov za vezu i kad partner to ne ispuni, evo šta sledi (FOTO)

Katarina ima uslov za vezu i kad partner to ne ispuni, evo šta sledi (FOTO)

Katarina Katja Vogelova (26) tvrdi da bi ostavila muškarca koji nije sposoban da s njom ima dvapua dnevno intimne odnose. Ona tvrdi da je idealan mladić za nju samo onaj koji može da joj priušti se*s 15 puta nedeljno.

Ta plavokosa lepotica rođena je u Češkoj, ali sada živi u Nemačkoj gde se proslavila učešćem u rijaliti programu. Ona je zvezda platforme za odrasle OnlyFans, na kojoj papreno naplaćuje svoje golišave slike.

Fanove broji u milionima

Otkrivajući sočne detalje iz intimnog života plavokosa lepotica smatra da nije visoko postavila uslov za svog idealnog dečka.

Ako sam u vezi i moj dečko ne spava sa mnom barem 15 puta nedeljno, raskinuću s njim! – poručila je ona.

Kako tvrdi, na taj način ona zauvek vezuje svog muškarca za sebe.

Se*s je veoma važan i tako će on zauvek ostati sa mnom. Moj muškarac mora da bude spreman da me u svemu prati, posebno kad je u pitanju se*s – poručila je ona.

Katja ima više od 3,6 miliona pratilaca na Instagramu i oko 3,1 milion fanova na TikToku, gde redovno postavlja golišave fotografije i snimke.

Na pitanje fanova da li njen dečko snima fotografije i video klipove za OnlyFans ona je kratko rekla:

Da, naravno.

Otkrila koji joj je omiljeni deo tela 

Upitana da otkrije koji joj je omiljeni deo tela plavokosa lepotica se malo premišljala, a potom odgovorila da su to ipak njene bujne grudi i guza. Kako je još naglasila, prezadovoljna je zaradom na Onlyfansu i tvrdi da mesečno inkasira skoro 100.000 evra. Zato ne čudi što se njeno bogatstvo procenjuje na 8,05 miliona evra.

Otkad imam profil na platformi ne zarađujem manje od šest cifara mesečno. Ja sam najuspešnija žena u Nemačkoj kada je u pitanju ovaj biznis – pohvalila se ona.

Ona je 2018. učestvovala u nemačkom rijaliti programu Veliki brat i tada je zauzela šesto mesto. To joj je bila odskočna daska za ostale poslove i karijeru koju je izgradila.

Pogledajte još neke od atraktivnih fotografija ove plavokose lepotice:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: