in

Kakve žene BIRAJU za varanje, i s kim bi PRVO prevarili partnerku!

Preljuba, Foto: Screenshot

Tema preljube je uvek aktuelna, a pitanje od milion dolara je zašto ljudi varaju svoje partnere.

I svako ima svoj odgovor na to pitanje – od čistog seksa do emotivnog nezadovoljstva. Takođe, veoma je zanimljivo pogledati i kako, na primer, muškarci biraju žene s kojom će prevariti svoju partnerku.

preljuba
foto: Profimedia

Istraživanje u kojem je učestvovalo 1.300 muškaraca koji su bar jednom bili neverni, je imalo veoma interesantne rezultate.

Pre svega, jači pol traži ljubavnice metodično i sa mnogo priprema, i ovde se ne radi o prostom susretu sa nepoznatom ženom u baru.

Takođe, muškarci unapred biraju metu, i to sa razlogom, a iako se ljubavnice uvek predstavljaju kao misterizne i tajanstvene, realnost je sasvim drugačija – i ako vas je suprug prevario, vrlo verovatno je to uradio s nekim koga znate!

Naime, 27 anketiranih je priznalo da im je prvi izbor za prevaru koleginica sa posla, ili čak drugarica.

preljuba
foto: Profimedia

Sa druge strane, 23 odsto ispitanika je reklo da bi bili sasvim zadovoljni aferom za jednu noć, sa nepoznatom damom koju su upoznali u kafiću ili restoranu.

Kao motive za preljubu, muškarci navode nezadovoljstvo seksualnim životom, kao i želju da svoj brak učine “srećnijim”.

Drugo istraživanje, u kojem su učestvovale pripadnice lepšeg pola je pokazalo da je čak 39 žena priznalo da je varalo svoje partnere, a više od 54 odsto dama koje su imale afere “sa strane” je objasnilo da su počele da varaju muževe posle rođenja dece.

Kao i muškarci, i žene priznaju da im je osnovni motiv seks, odnosno nezadovoljstvo “akcijom” u braku.

Takođe, damama je najvažniji fizički izgled ljubavnika, a samo 5 odsto je reklo da im je bitno koliko je njihov tajni partner obrazovan.

(Espreso)