in

Kako da produžite odnos i doživete pravi maraton u krevetu!

Produžiti se*sualni odnos zvuči kao izazov za mnoge parove, ali uz nekoliko jednostavnih trikova to može postati stvarnost. Houp Flin, osnivač ženskog pokreta FeedmeFemale, otkriva kako se vođenje ljubavi može pretvoriti u maraton, uz nekoliko korisnih saveta.

shutterstock.com

Evo kako da vam odnos traje što duže

1. Odlaganje vrhunaca

Jedan od trikova je odlaganje vrhunaca, odnosno zaustavljanje stimulacije pre nego što dođe do orgazma. Ovo može pomoći da se postigne duži se*sualni čin, a preporučuje se i vežbanje samokontrole tokom samozadovoljavanja.

2. Uzimanje malih pauza

Nema pravila koja kažu da odnos mora biti neprekidan. Male pauze između vrhunca, tokom kojih se partneri maze i ljube, mogu produžiti se*sualni čin i pojačati napetost za nastupajući orgazam.

3. Duža predigra

Predigra bi trebalo da bude bitan deo intimnog čina, a više vremena posvećenog predigri može rezultirati dužim se*sualnim odnosom. Ovo može uključivati zadovoljavanje partnera pre samog odnosa, kako bi oboje bili maksimalno uzbuđeni za glavni događaj.

4. Kreme i gelovi

Gelovi i kreme mogu smanjiti osetljivost tokom odnosa, što može odgoditi vrhunac. Međutim, važno je imati na umu da korišćenje ovih proizvoda može uticati na osetljivost partnera.

5. Erotska masaža

Dodavanje masaže uljima može biti sjajan način za istraživanje partnerovog tela i stvaranje dublje veze.

Shutterstock

Uključite erotsku masažu

6. Vrući razgovor

Komuniciranje o se*sualnim željama može povećati uzbuđenje i izgraditi poverenje među partnerima. “Prljavi razgovor” može pomoći u stvaranju napetosti i uzbuđenja pre samog odnosa.

7. Masturbacija pre odnosa

Masturbacija neposredno pre orgazma može pomoći muškarcima da odgode ejakulaciju tokom se*sualnog odnosa. Takođe, masaža korena polnog organa može pomoći muškarcima da produže sam čin.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /